2777
2789
عنوان

از وقتی باخانواده شوهرم اشتی کردیم

1273 بازدید | 55 پست

خانوماقبلا تایپک زده بودم راجب خانواده شوهرم،  چن سال باهم قهر بودیم و هیچ رفت امدی نداشتیم ک مقصر اونا بودن خیلی ظلم کردن در حقمون خلاصه بعداز حدود 3 سالو خورده ای باهاشون اشتی کردیم از وقتیم اشتی کردیم من هیچ بی ادبی یا بی حرمتی ندیدم ازشون فعلا باهام محترمانه رفتارمیکنن اما مشکل من الان شده شوهرم خودش خانوادش دعوت میکنه خودش میکه بیا بریم خونشون به محض اینکه میرن ار خونم یا از خونشون برمیگردیم شروع میکنه به بدو بیحا گفتن به من که اره کسی از تو خوشش نمیاد کسی ازمن خوشش نمیاد چرااینا اومدن چرا مارفتیم چرا اینحوری شد چرا اونجوری شد و....  واقعا کلافم نمیدونم چ کنم،  اینقد اعصابم خراب میشه ک میگم بمیرم خلاص شم

فکر کنم دوباره قطع رابطه کنید به نفعتونه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم دوباره قطع رابطه کنید به نفعتونه

توی این چن سال ک قهر بودیم شوهرم همیشه عزادار بود خیلی  وابسطه ب خانوادشه هرکی گف بیا اشتی کن نکرد خودم  چن بار خاستم اشتیشون بدم ک مادرش قبول نکرد اونم ترسیده بود ک شوهرم اتفاقات گذشته رو بزنه تو سرشون ودعوا بشه  اما از وقتی خاهرش گف مادرم لاغر شده  همین ک اینو شنید رفت اشتی کردن و دست بوسی و حلالیت،  الانم اونا چیزی نگفتن بی ادبی نکردن برعکس گذشته خیلی رفتارشون خوب شده اما شوهرم نمیدونم  جو  میگیرتش یا چی  تا میان یا میریم بعدش دعوا و بذبختیش واسه منه

توی این چن سال ک قهر بودیم شوهرم همیشه عزادار بود خیلی  وابسطه ب خانوادشه هرکی گف بیا اشتی کن ن ...

بهش گوشزد کنید که اگر بخواد به این رفتارش ادامه بده شما برای رفت و آمد همراهیش نمیکنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
باهاش اتمام حجت كن شل نگير ازدواج كردي ك ارامش داشته باشي وگرنه ي لقمه نون همه جا پيدا ميشه 

منم همین بهش گفتم،  تا قهر بودن یه بدبختی بود الانم ک اشتی کردن یه بدبختی دیگست بهش گفتم من خطم عوض میکنم ک خانواذت به من زنگ نزنن توم خاستی جوابشون بده نخاستی نده فردا صبح میرم یه خط دیگ میگیرم 

همون قطع ارتباط بشین بهتره.. شوهرت انگار دوقطبیه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یعنی شوهرت میگه کاش بازم قطع رابطه بودیم؟ بهش بگو هیچکس از خانواده شوهر خوشش نمیاد همه زورکی رفت و آ ...

خودشو برای من میگیره بخدا چن سال خونم عزاخونه بود همیشه عین بچها اشک و ناله همیشه میگف یاد قدیم میوفتم کاش منم خانواذم پیشم بودن کاش اونهمه ظلم نمیکردن کاش منم ادم حساب میکردن و...  الان ک اشتی کرده همش میک من از ریختشون خوشم نمیاد کی گف اینا بیان اینجا چرا جواب زنگشون دادی،  یا میاد خونه میگف پاشو بریم خونه مادرم  هرچی میگم نمیام بعدش دعواش مال منه حوصله ندارم میگه نه دیوونه شدم مگه  بیا بریم،  میریم کلی حرمت میزارن خداروخوش نمیاد دروغ بگم چقد خنده و شادی  بعذ ک میایم خونه یهو میگ اگ تو قبول نمیکردی نمیرفتیم اونجا اینا ظالمن اینا ادم نیستن چراررفتم تو از رو نمیری مگه نمیگم نریم اونجا و...  ینی دیوونه شذم فقط خداذمیدونه

شوهرتم قطع رابطه بوده تو این مدت باهاشون ؟

اره خیلی بدی در حقمون کردن و دستشون خیلی رو شد شوهرم کلا قطع رابطه کرد منم باهاشون حرف نزدم دیگه تااینک خاهرش گف مادرم لاغر شده و مریض شده و..  شوهرمم از خدا خاسته رفتیم اشتی کردیم باهاشون و خاهرش قرانمون داد ک بحث گذشته نکنیم ک مادرمون دق نکنه ازاین حرفا

خوشحال شدم واقعا که آشتی کردین ...ولی به نظرم رفت وامدتونو زیاد نکنین چون معلومه شوهرت یه جوری میشه ...

فدات عزیزم،  اره واقعا جو گیر میشه  الان ک اونا خوب شدن این خودش گرفته و باهر حرفی میاد بامن دعوا میکنه،  انگار داره از خانواده من ایراد میگیره ک اینقد منت سر من میزاره  کسی میاد یا میریم منتش برای منه و روانیم میکنه