یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول پیازتو رنده کن بعد ابشو خوب بگیر با گوشت چرخ کرده و ادویه جات مخلوطش کنه خوب ورز ش بده تا قشنگ سفت بشه اگرم زمان داری یکم بزارش تو یخچال تا ادویه خوب به خور موادت بره بعدم سرخش کن گوجه هاتم سرخ کن با فلفل سبز تند عالی میشه
گوشت چرکرده رو همراه پیاز رنده آب گرفته شده ...نمک...فلفل سیاه ..یه کوچولو زردچوبه..و ادویه خاصی تگه استفاده میکنی کاملا ورز بده تا چسبنده بشه و کف تابه بریز و به یه ضخامت مساوی پهن کن و اونجوری ک دوس داری برش بده ..به همراه کره بزار رو حرارت ملایم تا آب بندازه و با کره بپزه...بعد ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت ...آب پیاز رو که گرفتی با زعفرون دم کرده قاطی کن و بریز رو کباب تابه ای و اجازه بده تا کاملا بپزه (خواستی گوچه و فلفل دلنه هم بزار روش تا بپزه) و ۹۵ درصد آبش خشک شه و نوش جونت ...
اگه دوس داری رب بزنی و قرمز باشه یه قاشق و رب رو با اون مخلوط آب پیاز هم بزن و بریز رو گوشت
گوشت دوبارچرخ بشه ,پیاز رنده شده یا چرخ شده بهش اضافه بشه ,نمک وفلفل و ادویه ,بزن بهش مخلوط کن حسابی ,کف تابه روچرب کن وگوشت اماده شده رو پهن کن توتابه وبعد هم برش بنداز روش ,بذارروشعله ملایم وتی یک طرفشون پخت برگردون طرف دیگشونم بپزه .ونوش جان
کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی