2777
2789

پسر من سه سال و نیم هست از پارسال براساس چکاپ روتین آزمایش،آزمایش تیروئید دادیم که tshhود ۴.۸ که رنج ازمایشگاه نهایت تا ۴.۵ بود و علامت بالا زده بود 

رفتیم دکتر،دکتر گفت دوتایی مختلف دیگه باید آزمایش بده که دوجای دیگه نرمال سده بود یه جا ۴.۳۳شده بود که رنج ازمایشگاه نهایت تا ۵.۵ بود و یه جا ۲.۶۵ بود که رنج آزمایشگاه نهايت تا ۶.۵ بود 

و دکتر گفت نرمال هست و کاری نداریم 

تا اینکه شش ماه گذشت و من بردم دوباره چکاب و دوباره تیروئید در همون آزمایشگاهی که شش ماه پیش نرمال بود شده بود ۶.۳۵که نهايت رنج آزمایشگاه ۵.۵ بود و دکتر امروز؟گفت باید قرص تیروئید بدم و من گفتم آخه چرا شش ماه پیش که اوکی بود گفت خب اگر میخوای برو آزمایشگاه پیوند توی ظفر رفتم اونجا و امروز آزمایش دادم و جواب اورژانسی الان اومد که۵.۶۶ شده که رنج ازمایشگاه نهایت تا۵.۹۷ هست حالا فردا دوباره باید جواب ازمایش را ببرم دکتر ولی این که الان مرز هست و اون شش ماه پیش دوبار خوب بود یه بار اونطوری نمیدونم چکار کنم 

گیج شدم از طرفی میترسم از طرفی خب اگر قرص بیخودی بخوره باعث تحریک غده تیروئید میشه 

خودم توی بارداری کنترل شده داشتم 

نمیدونم 

اصلا توی بچه ها تیروئید رفع میشه یا باید مثل ما بزرگترها همیشه بخورند 

من خودم اول کم کار بود الان گفتند نه کم کاری نه پرکار والان تیروئید پزرگ شده 

کلا کمی موندم چکار کنم .اگر دکتر غدد اطفال خوب محدوده سیدخندان می‌شناسید هم معرفی کنید