آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2633 عنوان اگه یه عروسی بخواید برید که تاریخش ۱۰اسفند باشه 209 بازدید | 19 پست شما از الان پالتو میخرین نگه میدارین؟یا صبر میکنین اونموقع مانتو های عید بیاد و مانتو میخرین میپوشین؟ خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤ 1402/09/19 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 7365 پالتوسرده از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
1401smb عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 19599 کوووو تا اسفند ، همون ایام خرید میکنم دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم
panizche عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 4395 والا ما واسه عروسی لباس کوردی میپوشیم ولی برا اون تایم بنظر من پالتو بهتره خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
ssaarraaii عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 2035 ۱۰ اسفند شهر ما وحشتناک سرده با پالتو میرم منتظر میمونم تخفیفای بهمن ماه میخرم
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2633 مانتو عید سرد نمیشه تهرانم خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15586 یعنی از الان پالتو بخری نپوشی برا عید؟؟ چ کاریه خب یا بپوش همین حالام یا بزار عید تو اف بخر قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13481 اون موقع طرفای ما مانتو عید اصلا نزاشتن مغازه ها از طرفی اسفند سرده من پالتو میپوشم چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2633 یعنی از الان پالتو بخری نپوشی برا عید؟؟ چ کاریه خب یا بپوش همین حالام یا بزار عید تو اف بخر آره نگه دارم برا عروسی ک دعوتیم خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
saynabanoo عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 685 تهران و نمیدونم، من خوزستانم هواهم بسیار دلچسب و بهاریه خدایا شکرت