2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یکی از ما خوشش اومده (پسرا راهنمایی کنید لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 125 پست
دوباره الان ی مشت مغز معیوب با ذهنای پوسیده میان میگن بغللللللل؟؟؟؟؟😐الهی نسلتون منقرض شه که از دست ...

الان مسئله اینکه از یه بغل شروع میشه و به کار های دیگه کشیده میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوای از اینکه همه ما اشتباهاتی توزندگیمون داشتیم و ازروی تجربه میگیم 

این یک راهنمایی از طرف من : عزیزم کارت اشتباه بود که گذاشتی به این راحتی بغلت کنه و به دستت بیاره با اینکه حتی رلتم نبود 

به خودت ارزش قائل شو 

ارزش تو خیلی بیشترازایناس باید کسی بغلت رو به دست بیاره که واقعا ازجون و دل برات مایه بزاره

بخاطر دوست داشتن قرار نیست بگذاری هرکاری که میخواد بکنه و این اقاپسریم ک بدون هیچ اعترافی و اینا راحت بغلت کرده و ۳ تا اکس هم داشته از نظر من البته قابل اعتماد نیست 

توبه کن و دیگه همچین اشتباهی نکن بزار کسی که واقعا عاشقت باشه بیاد جلو 

ممنون. اگه پیشنهاد رابطه هم دادش اولش قبول کنم یا کلا چی باید بگم بهش ؟

بگو باید فکر کنم 

بعدش بگو یک چند ماه باید فقط در چهارچوب مشخص من آشنا بشیم ببینیم به میخوریم یا نه 

بعد چند ماه شناخت تصمیم جدی رو بگیر 

اگر ازدواجی هستی نذار خیلی صمیمی بشین اون درخواستی داشت بگو من اهلش نیستم 

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
اینکه دم دستی نباشیم از نظر اینا عقب موندگیه

بعد پسرا دم دستی نیستن؟

اگ بده باید برای هر دو بد باشه ن فقط برای دختر

شما جوری حرف میزنی ک انگار ما کالاییم هی میگی ارزون فروختی و دم دست بودی و.....

چرا نمیگی کارت اشتباه بوده؟

پس اینطوره زن هم داره خودشو ب شوهرش میفروشه دیگه در ازای مهریه و یه برگه سند

نو نو اشتبا نکن،ادمی که نخواد بفهمه منم وقتی نمیزارم برای منطقی صحبت کردن باهاش چون خودش انتخاب کرده ...

مبدونی دقیقا شبیه همون گروه از آدمایی هستی که بدت میاد اما با تفکر متفاوت😂شما دوتا عینن شبیه همید

کار ندارید که حق طرف کیه،فقط قضاوت میکنید و گارد می‌گیرید مقابل هرکی که مثل خودتون فکر نمیکنه 

بدون اینکه اندکی از مغزتون استفاده کنید و درک کنید مسائل رو با توجه به شرایط 

کلمات و گفتار های شما شخصیت شما را شکل میدهند دوست عزیز😂🤣حالا برو تا شب فک کن ببین چقد زشته این رف ...

انشالله خدا به تو هم کمک کنه ک بتونی اشتباهاتی ک مرتکب شدی رو فراموش کنی ک دیگه نخوای با عادی سازی کردنشون خودتو اذیت کنی و وقتتو هدر بدی❤️

مبدونی دقیقا شبیه همون گروه از آدمایی هستی که بدت میاد اما با تفکر متفاوت😂شما دوتا عینن شبیه همید ...

عامو تو خوبی😂😂😂😂😂😂حله؟بزن گچی

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱
بعد پسرا دم دستی نیستن؟ اگ بده باید برای هر دو بد باشه ن فقط برای دختر شما جوری حرف میزنی ک انگار ...

تفکر پسرای ما همینه

دختری ک خودشو در دسترسشون قرار بده همینه

حالا شما در مقابل فهمیدن مقاومت میکنید اون مسئله دیگه ست

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
خیلی ممنونم.نه قطعا اون که اخرش منظورتون بوده رو من به هیچ وجه قبول نمیکنم 

میدونم عزیزم عاقلی. من متاسفانه دید خوبی به پسرا ندارم فکر میکنم بیشتر واسه همین میان جلو چون خودم با شخصی برخورد داشتم که اینجوری بود‌. اما امیدوارم طرف مقابلتون آدم مسئولیت پذیری باشه و نخواد شمارو بازی بده. موفق باشی

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔