2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یکی از ما خوشش اومده (پسرا راهنمایی کنید لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما داریم به کجا میریم خدا😭

داریم به تو بغل طرف  محکم بشین

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
من به هرکسی همچین اجازه ای ندادم و این فردو واقعا دوسش دارم . تاحالا با کسی ام تو رابطه نبودم که بخو ...

ولی تو خودتو خیلی دم دستی گرفتی براش

اونم باهات همونجور رفتار میکنه و یروز هم میندازتت دور

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
خب الان زمان تغییر کرده🥲😂. الان شما اینو چی برداشت میکنی؟

بخدا من نمیدونم خو نمیشناسم پسرا الانو ک بگم میترسم بگم دوست داره بعد نداشته باشه بگم نداره داشته باشه😂😂باید از تو چشاش بخونی

دوباره الان ی مشت مغز معیوب با ذهنای پوسیده میان میگن بغللللللل؟؟؟؟؟😐الهی نسلتون منقرض شه که از دست ...

اینو واقعا موافقم. گذشته و حالم پاک تره. به هرکی بگم باور نمیکنه. من تا حالا با هیچ پسری دوست نبودم. اینم که اجازه دادم واقعا دوسش داشتم

عقب ماندگی رو تو چی میبینی؟

اینکه دم دستی نباشیم از نظر اینا عقب موندگیه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
میتونی مرجع تقلیدتو عوض کنی نسلای گذشته همینن ک میبینی نجیب من😂😂😂

میگن حرفو بنداز صاحبش برمیداره ها دقیقا راس گفتن😐اول اینکه بحثی نیس شما هم شور نسل جدید و قدیمو نزن ...کلا عادت کردین بدون اینکه جزئیات و کلیاتو بدونین به اون فرد بپرین .....اره اره شماها خوبین😐👍🏼

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱

این از اون کاربلداست احتمالا و دیده تو دختر ساده ای هستی که بغل ات کرده...شاید نخ ریز میده که تو آب نمک بزاره تورو

بنظرم که به خودت نگیر و سنگین برخورد کن،تا زمانی که خودش به طور مستقیم پا پیش نذاشته کاری نکن و چیزی نگو

اگر بفهمه بهش حس داری تلاشی واسه بدست آوردنت نمیکنه