2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یکی از ما خوشش اومده (پسرا راهنمایی کنید لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 125 پست
خب مشکل اینجاس یکی نمیگه پسرا اینن .... ی جوری مث پیرزنا حرف میزنن انگار مشکل تو اکثر مواقع دخترا هس ...

چی میگی تو حاجی؟ حالت خوش نیستا برو یه دور از اول تاپیک رو بخون یکم دستت بیار کی چی گفته کی چی نگفته 

عزیزم چه کاره دیگ ای😂😂؟؟؟ بقیه حرکتارو بزار بعد ازدواج 😂😂🤣  ماشالا .  من حسم میگه پ ...

نهههه منظورم اینه مستقیم بگه اگه واقعا دوسم داره😂

رفیق هستیم

ولی خب من دخترم و اون پسر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا کسی که حد و حدود سرش میشه مغزش پوسیده نیست اتفاقا با اصالته، در ثانی طرف میاد دست دادن و بغل کر ...

بابا بس کنین جفنگ گفتناتو،کی گفته قراره همه حد و حدوداشون مث شماها باشه؟؟؟؟طرف دوس داره اینجوری باشه و یکی مث شماها اصلا بقیه جزئیاتو نمیدونین پس حق ردیف کردن متنای ادبیه مامان بزرگیو ندارین!همه اصالت دارن منتها نسل قبل تریا بیشتر عقده گشایی میکنن با این صحبتا چون خودشون مدام تو محدودیت و ...بودن...اگه انقد ذهنتون محدوده که هرچیزیو بدون اینکه کامل ازش سر در بیارین بی بند و باری میدونین من دیگه حرفی ندارم با همین فرمون برین جلو ....چجوری مادر اینده قراره بشین؟؟؟؟تو هر مسئله ای میخواین بزنین تو سر بچهاتون یا عقاید چرت و مزخرف عهد بوقو بکنین تو سرش....تو اون پیاممم گفتم،من نگفتم که کارش درسته اما قرار نیس قضاوت کنین قراره درست راهنمایی بشه...تیکه و طعنه هاتونو جلو اینه به خودتون بزنید...کسی مسئول افکار و عقاید شما نیس

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱
فردا عاشقش هم بشی و قصد ازدواج داشته باشی برمیگرده میگه راحت گذاشت من بغلش کردم و فلان میکشه عقب درس ...

میفهمم چی میگید. ولی خب دیده با بقیه پسرا اینطور نیستم من

واقعا سنگینم با بقیه پسرا

چی میگی تو حاجی؟ حالت خوش نیستا برو یه دور از اول تاپیک رو بخون یکم دستت بیار کی چی گفته کی چی نگفته ...

چقد بی فرهنگ😐پسری که از لفظ حاجی استفاده میکنی؟

واهاااای چقد شما گانگی گااااانگ🤣🤣🤣🤣🤣🤣بکو دو

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱
از خنده هات خندم میگیره،مقاومتی که داری دربرابر درک کردن ستودنیه😂😂😂عوض اینکه با منطق حرف بزنی و ق ...

نو نو اشتبا نکن،ادمی که نخواد بفهمه منم وقتی نمیزارم برای منطقی صحبت کردن باهاش چون خودش انتخاب کرده با نافهمی بره جلو ..... شما هم موفق باشی عسیسم😂😂😂😂😂😂😂

برای آدم های مثل تو باید از همین الفاظ استفاده کرد

کلمات و گفتار های شما شخصیت شما را شکل میدهند دوست عزیز😂🤣حالا برو تا شب فک کن ببین چقد زشته این رفتارا ...نمیدونم از چی میسوزین که میپرین به بقیه ولی خب ایشالله خدا کمکتون کنه از این بیشتر کوچیک نشین

من بغلش و اینا نکردم می‌خوام بگم شرایطم مثل تو نبوده پس نگران نباش من زیادی دوسش داشتم این دوس داشتن ...

من زیاد نشونش نمیدم. حتی خیلی وقتا میگه اونقدر که من باهات خوبم تو نیستی. راستم میگه. خیلی وقتا میزنم تو ذوقش 

کلا سعی میکنم ظاهرا نشون ندم دوسش دارم

دوباره الان ی مشت مغز معیوب با ذهنای پوسیده میان میگن بغللللللل؟؟؟؟؟😐الهی نسلتون منقرض شه که از دست ...

دلایل عقب ماندگی رو خوب گفتی 

فقط نگفتی از کدوم لحاظ از غرب عقب افتادیم 

احتمالا منظورت تو روابط شون بود 

وگرنه عقب ماندن از علم و صنعت ،بهداشت و مقررات ربطی به این عقب ماندگی تو این لحاظ ندارن 

و  مسلما غرب فقط به خاطر پیشرفت تو این روابط پیشرفته نشده