الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولا کسی که حد و حدود سرش میشه مغزش پوسیده نیست اتفاقا با اصالته، در ثانی طرف میاد دست دادن و بغل کر ...
بابا بس کنین جفنگ گفتناتو،کی گفته قراره همه حد و حدوداشون مث شماها باشه؟؟؟؟طرف دوس داره اینجوری باشه و یکی مث شماها اصلا بقیه جزئیاتو نمیدونین پس حق ردیف کردن متنای ادبیه مامان بزرگیو ندارین!همه اصالت دارن منتها نسل قبل تریا بیشتر عقده گشایی میکنن با این صحبتا چون خودشون مدام تو محدودیت و ...بودن...اگه انقد ذهنتون محدوده که هرچیزیو بدون اینکه کامل ازش سر در بیارین بی بند و باری میدونین من دیگه حرفی ندارم با همین فرمون برین جلو ....چجوری مادر اینده قراره بشین؟؟؟؟تو هر مسئله ای میخواین بزنین تو سر بچهاتون یا عقاید چرت و مزخرف عهد بوقو بکنین تو سرش....تو اون پیاممم گفتم،من نگفتم که کارش درسته اما قرار نیس قضاوت کنین قراره درست راهنمایی بشه...تیکه و طعنه هاتونو جلو اینه به خودتون بزنید...کسی مسئول افکار و عقاید شما نیس
یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱
از خنده هات خندم میگیره،مقاومتی که داری دربرابر درک کردن ستودنیه😂😂😂عوض اینکه با منطق حرف بزنی و ق ...
نو نو اشتبا نکن،ادمی که نخواد بفهمه منم وقتی نمیزارم برای منطقی صحبت کردن باهاش چون خودش انتخاب کرده با نافهمی بره جلو ..... شما هم موفق باشی عسیسم😂😂😂😂😂😂😂
یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱
برای آدم های مثل تو باید از همین الفاظ استفاده کرد
کلمات و گفتار های شما شخصیت شما را شکل میدهند دوست عزیز😂🤣حالا برو تا شب فک کن ببین چقد زشته این رفتارا ...نمیدونم از چی میسوزین که میپرین به بقیه ولی خب ایشالله خدا کمکتون کنه از این بیشتر کوچیک نشین