2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یکی از ما خوشش اومده (پسرا راهنمایی کنید لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 125 پست
بغل اگ نخ نیست چیه؟  😐😂😂😂 میفهمم  اما متوجه نمیشم چیی میییگی

نخه؟؟؟😂😭 

اگه نخه و این میفهمه من نمیگیرم چرا کار دیگه ای نمیکنه؟😂

اینم بگم قبلا داستان همه اکساشو تعریف کرده واسم ( ۳ تا داشته)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مغزهای پوسیده ای که بدون درک از نسل جدید و فهمیدن جزئیات حرفش بهش انگ بد میزنن!کلا نسلای قدیمی تر ...

اولین کسی که قضاوت کرد خودت بودی دختر جان😅

بنظرم یکم داری تند میری،با توجه به جو و فرهنگی که ایران داره بغل کردن یکم  غیرعادی هست و حق بده که یه عده تعجب کنن

اگر تو یه کشور دیگ اینکارو میکرد اونوقت حق با تو میشد

بنده خدا یه سوال پرسید 

هر چیزی گفتین جز جواب سوالش 

ببین تا مطمئن نشدی حسش چیه و کلا روی شخصیت طرف شناخت پیدا نکردی که با ثبات هست یا نیست نذار خیلی بهت نزدیک بشه یا از احساست چیزی بفهمه دقیق باش و زرنگ نذار بعدا که واسش عادی شدی بیاد بگه ما دوتا دوستیم و این حرفا عزیزم

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
اینو واقعا موافقم. گذشته و حالم پاک تره. به هرکی بگم باور نمیکنه. من تا حالا با هیچ پسری دوست نبودم. ...

خدا خودش همه چیو میبینه ، بزار این مغز معیوبا هایو وای کنن ....چقد ملت بی درکو فهمی داریم اه

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱
عزیزم ما نمیگیم چرا بغلش کردی  میگیم چرا انقدر راحت بغلش کردی؟؟؟  با طرف نسبتی نداری رلت ...

قسمت اخرو درست گفتید 🥲. اره نسبتی نداریم زیاد. ولی خب ۲ ماهه واقعا رفیقیم باهم دیگه و خیلی صمیمی شدیم

والا ب ما پیشنهاد دادن بعد ک وارد رابطه شدیم بغل کرد 

یا نباید میزاشتی بغل کنه یا بغل کرد  جبهه میگرفتی چون پسرا اینجور مواقع و خارج از رابطه فکرای خوبی راجب همچین دختری نمیکنن

دوباره الان ی مشت مغز معیوب با ذهنای پوسیده میان میگن بغللللللل؟؟؟؟؟😐الهی نسلتون منقرض شه که از دست ...

اونا تو یه ایران دیگه هستن نه کسی تو اطرافیانشون دستش به کسی خورده نه بوس و بغلی داشته اطرافشون رابطه قبل عقد که هیچی تو خود عقد هم رابطه نداشتن / خلاصه سرشون عین کبک زیر برفه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

نخه؟؟؟😂😭  اگه نخه و این میفهمه من نمیگیرم چرا کار دیگه ای نمیکنه؟😂 اینم بگم قبلا داستان هم ...

عزیزم چه کاره دیگ ای😂😂؟؟؟ بقیه حرکتارو بزار بعد ازدواج 😂😂🤣 

ماشالا . 

من حسم میگه پسر بیخودی یکی دیگ رو بغل نمیکنه مگررر اینک رفیق هم باشن یا رل