2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یکی از ما خوشش اومده (پسرا راهنمایی کنید لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 125 پست
اینو واقعا موافقم. گذشته و حالم پاک تره. به هرکی بگم باور نمیکنه. من تا حالا با هیچ پسری دوست نبودم. ...

عزیزم ما نمیگیم چرا بغلش کردی 

میگیم چرا انقدر راحت بغلش کردی؟؟؟ 

با طرف نسبتی نداری رلت نیست حرفی از عشقی چیزی نزده بعد بغلش کردی خوب طرف راجبت بد فکر می‌کنه میگه ببین وقتی منو این دختره بینمون ارتباط خاصی نیست بعد راحت بغلم می‌کنه لابد با بقیه پسرا هم همینطوریه بعدشم بهت فکر نمیکنه و دم دستی میگیرتت

🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما نمیگیم چرا بغلش کردی  میگیم چرا انقدر راحت بغلش کردی؟؟؟  با طرف نسبتی نداری رلت ...

دوستمون درست میگن 

یعنی قبلش هیچ چیزی بینتون نبوده..یهویی بغلت کرده؟

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

عقب ماندگی رو تو چی میبینی؟

تو مغزهای پوسیده ای که بدون درک از نسل جدید و فهمیدن جزئیات حرفش بهش انگ بد میزنن!کلا نسلای قدیمی تر عادت به تحمیل کردن عقاید مادربزرگیشون دارن ..........ی حرفی زده میشه فورا هایو وای میکنن!منطق کجاس؟اصن به نظر من وجود نداره برای چنین اشخاصی...من نگفتم کارش درسته یا غلط اما خب قرار نیس بقیه رو مورد قضاوت قرار بدیم!!!متاسفانه تو نی نی سایت همه قاضی شدن

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱
باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه تجربه دارید کمکم کنید

باید مثه یه زن زیرک خودتو عقب بکشی تا اون بیاد دنبالت

به هیچکسی هم اجازه نده بهت دست بزنه،پسرا چیزی ک راحت بدست بیاد رو راحت ول میکنن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
یعنی نخ داده ؟ 🥲😂 اونم خوشش میاد ازم یا نه؟

بنظرم نخ داده و شما هم نخ رو گرفتی خبر نداری   

اینکه خوشش اومده ازت یا نه رو نمیشه با یه بغل و اینا متوجه شد 

وقتی میشه فهمید که یه مدت باهاش همکلام بشی، برخورد داشته باشی تو موقعیت های مختلف، طرز صحبتش، نگاهش و...

و اینکه صد در صد خانمها اینجور مواقع دوست داشتن طرف رو، جدا از هر چیزی حس میکنن ، دلی متوجه میشن

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بغل کردن یه چیز عادیه ولی سعی کن زیاد تو دست و پاش نباشی..اگه بفهمه خیلی دوسش داری میزاره میره

دقیقا اتفاقی که واسه من افتاد 

تا دید به خاطرش بعض میکنم و دوستش دارم 

گفت ما از این به بعد دو تا دوست هستیم فقط

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
این از اون کاربلداست احتمالا و دیده تو دختر ساده ای هستی که بغل ات کرده...شاید نخ ریز میده که تو آب ...

پس یعنی عادی مثل قبل باهاش حرف بزنم؟ نشون ندم دوسش دارم. یا بعضی وقتا بی محلی؟

نجیب منی تو😘😘😘😁😁بدل نگیر 

به دل؟فاقد اهمیت😂💋اره ولی جنس نجیب بودن شما خیلی فرق میکنه مایع افتخار ی ملتی عسیس دلم♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ماچ به کلت بازم راهنمایی کن ماهارو

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱