2777
2789

سلام دوستان. از کجا میشه فهمید یه پسر از ما خوشش اومده یا فقط به چشم رفیق عادی نگاه میکنه؟ هم دانشگاهی هستیم 

یه بار دستمو گرفته و یه بارم بغلم کرده

و اینکه اینم بگم دختری هستم که اکه نخی باشه نمیگیرم . یعنی نمیفهمم واقعا

چه براتون عادی شده میگید بغلم کرده و فلان

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اجازه دادی یه پسر  بغلت کنه اونم همینطوری...
ادم اونطور مذهبی نیستم...
ولی واقعا بنظرم یه سری حدود باید رعایت بشه...اونم بخاطر خودت!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
برام عادی نشده 😁 اولین بارم بوده همچین اتفاقی 

اگ عادی نبود اینقدر راحت حرفشو نمیزدی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

دوباره الان ی مشت مغز معیوب با ذهنای پوسیده میان میگن بغللللللل؟؟؟؟؟😐الهی نسلتون منقرض شه که از دست شما ایران عقب مونده شده ...هرچیزیو انقد بزرگ میکنن که خدایا چ خبره....جالبیش اینه ما گذشته و حالمون از اونا پاک تره....

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱
بغلت کرده نخ باشه نمیگیری😐😂

اخه دیگه نخ جواب نمیده طناب لازمه     

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁