2777
2789
عنوان

زنداداشای‌ بی لیاقت کی مثل منه؟؟

381 بازدید | 28 پست

من ۲ تا داداش دارم که اصلا بهم سر نمیزنن یعنی منم بااین حجم‌ از بی تفاوتیشون‌ سر زدنشونو‌ نمیخوام زن هاشونم‌ خیلی بی لیاقتن‌ اصلا منو شوهرم رو شام دعوت نمیکنن‌ و معلومه که دوست ندارن بریم خونشون ولی من چند بار دعوت کردم اما دیگه نمیکنم چون من تازه عروس هم هستم ۸ ماهه رفتم خونم . عید برام عیدی آوردن اونم از بس مادرم گفت حالا واسه شب یلدا اونا به رو خودشون نمیارن که کادو بیارن شوهرمم راضی نمیشه شام دعوت کنم چون اونا ما رو دعوت نکردن بعد خانواده شوهرم اگه اونا کادو نیارن میگن چقدر داداشاش‌ بی لیاقتی. اعصابم خرابه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشت باید یلدایی و عیدی بیارن؟؟؟شتتتت اون کاریه ک باید مامانت بکنه نه داداشات 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

اهل کجایید؟ بایدداداشات یلدایی بیارن؟خداروشکرماازاین رسمانداریم داشتیمم اجازه نمیدادم همسرم حق بچه هاموبده ابجیش یاداداشم حق زن وبچشوبرامن بیاره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تاپیک بعدی، خواهرشوهر پرتوقع و ازخودراضی

دوست عزیز شاید بهر دلیلی نمیخوان دعوت کنن. برا اینکه دعوتت کن دعوتشون میکنی نکن. بخدا اینقد زندگیا عجیب شده از پدر مادرتم نباید توقع داشته باشی

داداشا باید یلدایی هدیه بیارن برا شما؟چرا؟

دعوت نکن عزیزم باور کن احتراما اینجور بیشتر حفظ میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

استارتر والا تو خیلی توقع داری 😂 

من فقط بهم سلام بدن و بهم حسودی نکنن راضیم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

کم کم به تاپیک های ،کادو شب یلدایی نزدیک میشیم

گلم یکی از داداشای من نه به من زنگ میزنه نه بعد ۱۰سال خونه ی من اومده،خانمش دوس نداره ،مگه وجود همه ادامای اطرافمون تو زندگیمون لازمه؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
چقدر دنبال حرف دیگرانی  اختیار زندگی خودشون رو دارن  دلشون نمی‌خواد بیان یا دعوت کنن یا ...

ببین با توقعات استارتر مخالفم اما 

پس چرا توقعات خانواده زن باید برطرف بشه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

چه جالب خواهرشوهرم منو یبار دعوت کرد هیچوقت بهمون تعارف نمیکنه همیشه به شوهرم میگم برام مهم نیست برم خونشون محتاج یک لقمه غذا نیستم.سالیکبار به شوهرم زنگ نمیزنه.وقتی میره خونه مادرش مامانش زنگ میزنی فلانی اینجاس شمام بیاین اصلا دوس ندارم برم.بنظرم دخترش دوس نداره مارو ببینه.منم بعضی اوقات بهونه میارم نمیرم.

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

فک نمیکنی خیلی پر توقعی؟

خودت رو‌کوچیک‌کردی برای عیدی حرف زدین؟!

خب دعوت نکنن 

کادوی شب یلدا از کجا دراومد؟!🙄

دوران عقد داماد برای عروس یلدایی میاره و تمام

توی این دوره زمونه هر کس گلیم خودش رو از اب دراره هنر کرده

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه