من ۲ تا داداش دارم که اصلا بهم سر نمیزنن یعنی منم بااین حجم از بی تفاوتیشون سر زدنشونو نمیخوام زن هاشونم خیلی بی لیاقتن اصلا منو شوهرم رو شام دعوت نمیکنن و معلومه که دوست ندارن بریم خونشون ولی من چند بار دعوت کردم اما دیگه نمیکنم چون من تازه عروس هم هستم ۸ ماهه رفتم خونم . عید برام عیدی آوردن اونم از بس مادرم گفت حالا واسه شب یلدا اونا به رو خودشون نمیارن که کادو بیارن شوهرمم راضی نمیشه شام دعوت کنم چون اونا ما رو دعوت نکردن بعد خانواده شوهرم اگه اونا کادو نیارن میگن چقدر داداشاش بی لیاقتی. اعصابم خرابه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اهل کجایید؟ بایدداداشات یلدایی بیارن؟خداروشکرماازاین رسمانداریم داشتیمم اجازه نمیدادم همسرم حق بچه هاموبده ابجیش یاداداشم حق زن وبچشوبرامن بیاره
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
گلم یکی از داداشای من نه به من زنگ میزنه نه بعد ۱۰سال خونه ی من اومده،خانمش دوس نداره ،مگه وجود همه ادامای اطرافمون تو زندگیمون لازمه؟؟
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "