2777
2789

شما چجوری برای کارهای خونتون برنامه ریزی میکنین که همیشه خونتون تمیز و مرتب باشه؟ممنون میشم اگر راهنماییم کنین

هرچقدر کار میکنم تو خونه باز هم بلافاصله بچه هام خونه رو کثیف میکنن انقدر کار کردم که زانوم قفل کرده دکترم بهم استراحت داده😔

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

با بچه کوچیک نمیشه واقعا ولی نظم رو یاد بگیرن بزرگ شدن قطعا کارات خیلی کمترن باید تحمل کنی وگرنه باید مدام دستمال و جارو به دست باشی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل اضافی رو جمع کردم،به دخترام یاد دادم تا اسباب‌بازی قبلیو جمع نکردن چیز دیگه نریزن.موقع خوردن غذا و خوراکی زیرسفره پهن میکنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه دومم ۹ماهشه

دخترم کلاس دومه

با اینکه خیلی مهمون نداریم و هیچوقت کسی سرزده نمیاد بازم من استرس دارم میگم خداکنه کسی یهو نیاد

خونمون بهم ریخته میشه سعی میکنم زود جمع و جورکنم

دخترم از مدرسه میاد دوباره بساط تکلیف و اسباب بازی تو خونه پهنه الانم ک پسرم چاردست وپا میره همه جا بالش و کوسن گذاشتیم😬

فعلا چاره ای نداریم باید بهم ریختگی رو تحمل کنیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

سلام گلم. مادر سه فرزندم، اماده ی پاسخگویی. خخخ

والا وضعیت مام همینه ولی راستشو بخوای چند روزیه برنامه ریزی کردم اوضاع بهتره. هرروز یه قسمتی از خونه تمیز میکنم. یه روز سینک و گاز و اوپن و حیاط و دستشویی و کمدها. یه روز حموم و گردگیری حال.. یه روز کابینت ها و یخچال... یه روز جاروی کل خانه... آشپزخونه هم روفرشی بزار که اونو بتکونی زود به زود... 

با بچه کوچیک نمیشه واقعا ولی نظم رو یاد بگیرن بزرگ شدن قطعا کارات خیلی کمترن باید تحمل کنی وگرنه بای ...

همین الان دیگه پا و کمر نمونده برام از بس میریزن و میپاشن خونه رو 

بدتر اینکه وقتی کلی تو خونه دارم زحمت میکشم شوهرم میاد میگه چون ریخت وپاش خونه پس معلومه از صبح هیچکار نکردی هرچی میگم بخدا شیش بار حال و پذیرایی رو فقط جمع کردم باور نمیکنه بهم میگه ت. تنبلی و..

من جاریم چارتا بچه داره همه رو به کار میگیره و بهشون مسولیت میده اصلا خودش خسته نمیشع،یه بار باهم خوابیدیم دیدم صب بچه ها پاشدن پتوشونو قشنگ تا کرد گذاشت کنار همه چیو مرتب کرد تو خونه وسایل اوردن و بردن موقع ناهار و شام با بچه هاس کلا،حتی خیلی اوقات دستمال کشیدن و گردگیری جاهای آسون با بچه هاس،بزررگم نیستنا در حد هفت و ده سال،اوندفعه اون هفت ساله دیدم ظرفم میشوره میگه تو خونه کمک مامانم میپم عادت کردم،خلاصه مسولیت بده به بچه ها،کار بدی هم نیس،تو ژاپن تمام کارای شخصی و بهداشتی و تمیزکردن اتاق بچه ها با خودشونه

اون ۹ ساله ک علاوه براین ک خودش باید نظم رعایت کنه الان باید بهت کلی کمک بده تو کارای خونه اگر اینجوری نیست بد تربیتش کردی  

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
سلام گلم. مادر سه فرزندم، اماده ی پاسخگویی. خخخ والا وضعیت مام همینه ولی راستشو بخوای چند روزیه برن ...

آره برنامه ریزی که میکنم هر روز یه جا رو تمیز کنم بهتر میشه بدیش اینه پسر کوچیکم اصلا نمیخوابه نمیزاره شب ما هم بخوابیم روزا خسته و کوفته ام

اشتباه ما اینه که با وجود بچه

و اینکه مدام وسایل میریزن ، دنبال مرتبی خونه هستیم

اینطوری خودمون رو از بین میبریم

همه اینو میدونن خونه ای که توش بچه هست ، با سلیقه و مرتب نیس

اگر عقلشون قد میده ، قانون بزارید که تو اتاق خودشون بازی کنن

بعد بازی هم حتما وسایل خودشونو جمع کنن

از اول با این روال پیش برید 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

بچه دومم ۹ماهشه دخترم کلاس دومه با اینکه خیلی مهمون نداریم و هیچوقت کسی سرزده نمیاد بازم من استرس ...

سخت نگیر عزیزم. اول بچه ها. این دوران برنمیگرده. من درس بچه بزرگه رو میبرم آشپزخونه انجام میده که بچه سومیه که کوچیکه کتاب دفتراشو خراب نکنه، بهتر از دعوا و کشمکشه، آرامش هم برقرار میشه اینجور... میگذره عزیزم. خدا به همه مادرا توان بده واقعا