2777
2789
عنوان

طول سرویکس بارداری

148 بازدید | 9 پست

دوستان سلام 

طول سرویکس بارداریتون چند بود تو ان تی بعد انومالی چند؟

و چه راهکارایی دکترتون بهتون گفته ؟من طول سرویکسم تو ان تی ۳۱ بود بعد هفته ۱۶ هم سونو واژینال دادم بازم ۳۱ بود 

خیلی نگرانم دکترم بهم گفت خوبه هیچی بهم نگفت ولی من نگرانم 

خوبه 

راحت باش 

۳۰ به بالا عالیه طبیعی هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چون همون۳۱ بهت گفته خوبه یعنی پایین تر نیومده زیر سی مراقبت میخواد فک کنم۲۵هم سرکلاژ،،،من ان تی ۳۴ انومالی۳۲ الانم روهمون۳۲

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ان تی29زده بود ک سونو واژینال دادم گفتن ان تی اشتباه زده 33طول سرویکس 

دکترم گفت جای نگرانی نداره 

ولی تو انومالی طول سرویکس رو ننوشته بود

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
من ان تی29زده بود ک سونو واژینال دادم گفتن ان تی اشتباه زده 33طول سرویکس  دکترم گفت جای نگرانی ...

سونو واژینال دقیقه برای طول سرویکس 

من هفته دیگه انومالی دارم دکترم گفت که طول سرویکس واژینالی هم انجام بدم 

سونو واژینال دقیقه برای طول سرویکس  من هفته دیگه انومالی دارم دکترم گفت که طول سرویکس واژینالی ...

ب سلامت عزیزم 

اره سونو واژینال دقیق تره

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
یعنی پایین تر نمیاد ؟

چرا ممکنه 

خوب بچه سنگین میشه میاد پایین 

نگران نباش زود میگذره استراحت کن رعایت کن 

مثلا توالت فرنگی برو فقط 

حموم ده دقیقه برو اب ولرم نه داغ....

درضمن واژینال همیشه دو تا سه تا عدد متفاوت تر از شکمی هست 

مثلا شکمی ۳۱ هست 

میری واژینال ۳۳ هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️