2777
2789
عنوان

تو امتحان عملی رانندگی مردود شدم.

2986 بازدید | 19 پست

آینه م گیر کرد به اینه ماشینی که میخوام پارک کنم🥴 بعد پارکم که کردم کلا کج پارک کردم

احساس میکنم هرگز نمیتوانم این ازمون روقبول شدم.

بدبختی خانوادم هم اگر بخوام هی رد شم دستم میندازن😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلش زیاد تمرین کن

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

من یه روزگاری دغدغم گواهینامه بود اما الان انقد هرروز رانندگی تو تهران شلوغ پلوغ و شیر تو شیر کلافم کرده و استرس ماشینو دارم که نخوره و نماله و... که دیگه جز مواقع خیلی ضروری و اجباری نمیخوام بشینم پشت فرمون

غصشو نخور میگیری 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اصلا هیچ اشکالی نداره همه که راننده مادرزاد به دنیا نمیان.... اگه ده بار هم قبول نشدی ناامید نشو... ...

۵۵ بار؟ ماشالا به اراده ش. این ادمها هرچی بخوان به خاطر اراده و انگیزه شون بهش میرسن.

اخه امکان تمرین ندارم، فقط میتونم یک جلسه عملی قبلش بردارم. همون یک جلسه هم ۳۰۰ تومنه.

بنظرم سه جلسه پشت هم تمرین کن بعد عملی بده 

یا خدا شده 300

ولی بازم بهتره سه جلسه تمرین بعد امتحان

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
ممنون عزیزم. مربیم خیلی بد نیست. فعلا که اوکیم باهاش.

شاید استرس داری

پراپرانول بخور برو امتحان 

تو نت یه سری فیلم هست بزن اونا رو ببین 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima