2777
2789

سلام دوستای خوبم

من یک سال پیش بعد ازدواج اومدم شهرستان خانوادم تهرانن

الان من و همسرم یه پولی دستمون اومده میخواین بریم بازار تهران خرید لباس و این چیزا

بعد با مامانم که صحبت میکردم گفت اره بریم

در حالی که من تعارف نزدم باهامون بیاد

من خودم دوست دارم مامانم باشه بخصوص چون من تک بچه م و مجرد که بودم همیشه با هم میرفتیم خرید و بابام از خرید خوشش نمیاد،به خودم بود دوست داشتم مامانم بیاد که همراهمون باشه

ولی همسرم دوست داره دوتامون تنهایی بریم میگه بیشتر خوش میگذره

منم بهش حق میدم شاید اینطوری راحت تر باشه

حالا بنظرتون چجوری به مامانم بگم با ما میاد که ناراحت نشه؟

همیشه قبل رفتن میگفت من نمیام شما دوتا برین

بعد که تعارف میزدیم کلی بعد قبول میکرد

ولی ایندفعه نگفت نمیام

یه بار الکی با مامانت برو بازار

گناه داره ، دل شو نشکن

بعد غروب با شوهرت برو

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چی میشه این یه بار شوهرت ناراحت بشه تا مامانت وقتی همیشه نمیومد

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

الهی دلش تنگ شده و هوس همون روزا رو کرده  ناراحت که میشه  ولی بهش بگی بهتره

دقیقا🥺

اول شوهرم گفت ناراحت شدم از حرفش

ولی بعد با خوودم فکز کردم اگه مادرشوهر منم میخواست بیاد من دوست داشتم تمهایی بریم،پس باید به حرف شوهرم احترام بذارم

نظر شخصیمه

وقتی میبینی شوهرت خیلی مایل نیست اصلا سر خود و با اصرار کاری نکن.نذار سر یه چیز کوچیک دلخوری پیش بیاد. خدایی نکرده مامانت اومد باهاتون سر خرید مامانت یه حرفی بزنه بیمنظور ممکنه اون با منظور برداره

شما به مامانت بگو امروز با همسرم میرم خرید فردا باهم میریم

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
نظر شخصیمه وقتی میبینی شوهرت خیلی مایل نیست اصلا سر خود و با اصرار کاری نکن.نذار سر یه چیز کوچیک دل ...

خیلی نظر درستی دادی واقعا

اتفاقا برنامه داشتیم توی دو روز بریم

اینطوری که یه روزشو با مامانم نباشیم یه روزشو باشیم خیلی ایده ی خوبیه🤌

خیلی نظر درستی دادی واقعا اتفاقا برنامه داشتیم توی دو روز بریم اینطوری که یه روزشو با مامانم ...

بهترین کار عزیزم

دلخوریم پیش نمیاد

همسر منم دوست داره خرید یا حتی مسافرت تنها باشیم متقابلا منم دوست ندارم خانوادش باشن

یه بار قرار بود با مامانم و داداشم بریم مشهد. داداشم برنامش بهم خورد گفت نمیام مامانم اونجوری باید با ماشین ما میومد. همسرم گفت مامانت بپیچون نیاد من دوست دارم تنها باشیم. درسته خیلی ناراحت شدم ولی گفتم اگه مامان خود‌‌ش جای مامان من بود من همین حرفو میزدم

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم