2777
2789

ویژگی های برادرمه 

متولد 77 ظاهرش هم متوسط رو به بالا، قدش 175 اخلاقش خیلی مهربون و دست و دلبازه و من به عنوان خواهرش تا حالا چیزی ازش ندیدم  نه بدرفتاری ای نه بددهنی و.. 

ماشین رانا پلاس داره و طبقه ی پایین خونه خودمون جدا زندگی میکنه 

هر چند با کمک مالی پدرم در حال ساخت واحد آپارتمان برای خودش هست

سربازیش رو رفته پرستاره و طرحش رو مجددا تمدید کرده تا استخدامی قبول شه 

ولی ما هر کاری میکنیم خواستگاری نمیاد میگه وضعیت استخدامم معلوم نیست نمیام خواستگاری قبول نمیکنن ، شما چه جوابی میدین اگه ایشون خواستگارتون باشه؟ و چه راهکاری میدین که راضیش کنیم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالش هم بچه ست هم شغل نداره 

زن بگیره چیکار کنه؟ پدرت خرجشونو بده؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

درست میگه 🙏🌹

چرا چون بنظر من اولویت کار 

کار اگر باشه خونه میشه گرفت ماشین و هزار چیزز دیگه 

از دیوارهای خونه و ماشین پول در نمیاد

خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰
به نظر من متولد 77 برای ازدواجش زوده  به خصوص اینکه پسر هم هست  دیگه خیلی زوده

اخه ما هم که قرار نیست همین امروز رفتیم خواستگاری ازدواج کنه😂 هر چند درست میگید اما کو گوش شنوا پدر و مادر

دوتا جوون هم که پیدا میشن و بی عقلی نمیکنن شرایط رو میسنجن خانواده ها دست از سرشون برنمیدارن 

پدرم معتقده پرستار شغلی نیست که استخدام نشه یا کارش جور نشه الانم که سرکاره فقط چون استخدام نیست حقوقش کمتره یکم

اخه ما هم که قرار نیست همین امروز رفتیم خواستگاری ازدواج کنه😂 هر چند درست میگید اما کو گوش شنوا پدر ...

سن مناسبیه، از الان بد نیست، هر موقع خودش دلش خواست پیگیر بشین😂

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁