نشد یه بار من وارد یه رابطه درست و حسابی بشم پیر شدم و این حسرت به دلم موند چند وقت پیش با یکی آشنا شدم مثل ماه بود اما سر دو هفته چنان تغییر کرد دیگه نه جوابمو میداد نه زنگ میزد منم خودم کات کردم الانم پیامش دادم ولی دیگه جواب نمیده حس میکنم خودش میخواست من کات کنم و الانم خوشحاله که کات شده هرکسی اومد به یک ماه نکشیده از این رو به اون رو شد در حالی که به گفته همه من هم ظاهر قشنگ و جذابی دارم هم اخلاقم خوبه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متاسفانه رابطه احساسی برای پسرا انگار شده سرگرمی.فقط میخوان وقتشونو پر کنن، تعهدی به دختر و احساسی ...
بعد تو اینساگرام پست میبینم همه پسرا از دم ناله الگی که عاشق بودن و دختره دلشونو شکسته والا کف جامعه که ما برعکسشو میبینیم حتی تو تجربه های شخصی خودمون پسرا ذره ای براشون هیچی مهم نیست