2777
2789
عنوان

ماشین دادن به کسی

36 بازدید | 2 پست

خانما ی سوالی داشتم شوهرهای شما هم رفیقاشون میان ماشینتون و ازتون میگیرن من دیگه دارم دیوونه میشم از دستش ی رفیقی داره یکسره زنگ میزنه ماشین دستمه میام میبرم انگار ارث باباشه دیگه امشب هرچی از دهنم اومد گفتم .گفتم دفه آخرش باشه میاد ماشین میبره اینسری میشورم میذارمش کنار مرت یکه رو واسه ماشین زنگ بزنه😡😡😡😡😡

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

عزیزم، کار اوشون صحیح نیست. اما با ملایمت با همسرتون درمیون بذارید. شاید یک بارگی نتونه به دوستش بگه نمیدم، چون هر بار داده. مجبوره حالا یکی در میون بده، تا به تدریج دیگه نده. 

عزیزم، کار اوشون صحیح نیست. اما با ملایمت با همسرتون درمیون بذارید. شاید یک بارگی نتونه به دوستش بگه ...

هرچی بهش میگم نه گفتن بلد باش کم منو دیوونه کن الان دوره ماشین دادن به کسی نیست خدای نکرده ماشین چیزی بشه دیگه نمیشه جاش خرید بس که گرونه

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.