2777
2789

ساعت میرنه همش یه ربع یه ربع کوک میکنم یکم بیشتر  بخوابم. با اینکه میدونم دیر میکنم. راه حلی دارید؟ به جز شبا زود خوابیدن

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

کم خونی نداری؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه دعا کنید دختر منم صبح اذیت نکنه بیدار بشه جیگرم خون کرده از ده رفته تو رختخواب هنوز بیداره هی وول میخوره فقط

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

متاسفانه منم همینم حتی موقعی ک میرفتم سرکار حاضر بودم خدا تومن پول اسنپ بدم اما نیم ساعت بیشتر بخوابم اصلا صدای الارم رو خیلی وقتا متوجه نمیشم سخت ترین کار دنیاست برام هیچ راهیم براش پیدا نکردم خیلی تو زندگی عقبم انداخته این عادت بد

اگ کسی راهکار داره بگه

کافیه گوشیت ازت دور باشه ....یاهم سعی کن ویتامین های بدنت را چک کنی، کمخونی، کمبود منیزیم، ویتامین دی و بی خیلی خیلی ادم را کلافه و خسته میکنن...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شاید دارم

یه ازمایش بده عزیزکم.. کم خونی خیلییییی رو صبح بیدار شدن تاثیر میزاره

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !