2777
2789
عنوان

عکس میز پذیراییم

1144 بازدید | 46 پست

من خیلی شب یلدا رو دوست دارم کلا رسم و رسوم ایران باستان برام عزیزه .هیچ وقت نشده خونه مادرم اینا میز بچینیم اما وقتی باغ داشتیم انار دون میکردیم دور هم می‌خوردیم .دیشب یکم وسیله خوراکی داشتم گفتم امشب بچینم خودمو شوهرم دو نفری خوش بگذرونیم .اولین باره اینجوری میز میچینم  چون منم ی شهروند عادی ام عین همه .وسعمون هم زیاد نیست .همون‌طور هم ک می‌بینید کار خاصی نکردم و نیومدم دل کسی رو آب کنم اما فقط دلم خواست ببینید 🙂

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینووووووم😍

ولی همون خود شب یلداعه کیفش بیشتر نبود تا پیشوازش؟🥲

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الهی همیشه شاد باشین 🌹

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ببینووووووم😍 ولی همون خود شب یلداعه کیفش بیشتر نبود تا پیشوازش؟🥲

نه پیشواز نبود ی جورایی گفتم چون دیگه پول دستمون نیست حداقل میز بچینیم .چون میدونم شب یلدا دیگه پول نیست

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
میشه من و تو پفک و تخمه هات شریک کنی.. باهم بشینم غیبت کنیم تخمه بخوریم😁

بخدا نخوردم بفرما .اومدم خوابیدم چون اصلا نتونستم بخورم .ی قاشق آمار خوردم گیر کرد تو گلوم کوفتن شد .