2777
2789
عنوان

چکار کنم خون پروعیدم زیاد بشه؟

633 بازدید | 41 پست

من هر ماه با دوفاستون  عادت میشدم! این ماه  تابمش یادم رفت نخوردم  برای همین  عادت نشدم! رفتم  پروژسترون زدم و ۷ روز بعدش  خون ربزی   کردم ولی خیلی خیلی کمه  در حدی ک اصلا رو پد نمیاد! هر شب    تقریبا ۵ کیلومتر  با  تردمین میدوعم   یک ساعت و خورده ای  بخدا  پدرم دراومد   ولی   خونریزی  زیاد نمیشه در حد لکه! بنظرتون کی میتونم برم  سونو بدم ببینم  چیه؟ نکنه سرطانی؟ کیستی؟ چیزی دارم!   اینم بگم ک من   تنبلی تخمدان دارم   ولی اینجوری هیچ وقت نبودم! الان خونی ک ازم میاد قهوه ای تیرس و خیلی خیلی خیلی کمه    تورو خدا  راه حل بدید  خیلی هم  زعفرون خوردم اصلا عین سابق عادت نشدم!    چی بخورم ی قرصی چیزی بهم بگید؟ یا بگید چ موقع میتونم برم  سونو؟ چ روزی  باید سونو بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا نیازی به این کار هانیست اگر بدنتو پاکسازی کنی مشکلت حل میشی همه میدونن که اگر مشکل رو از ریشه درمان نکنی بدن دیگه نسبت به داروها وآمپول های دریافتی عکس‌العمل نشون نمیده ومدام با مشکل روبرو میشی از اونجایی که در طب سنتی همه چیز درمان میشه من شمارو دعوت میکنم به یک مشاوره رایگان انتخاب باخودت هست یا یک بار برای همیشه درمان میکنی مشکل رو یا مدام دنبال جواب میگردی.