2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین

144 بازدید | 14 پست

سلام بچها دخترم ده سالشه و خداروشکر هیچ مشکلی نداره بجز اینکه  ارتباط برقرار کردن درست با ادماروبلد نیست دختر حساسیه و نظر و احساس دیگران براش خیلی مهمه اگه معلمش جلو بچها حرفی بهش بگه بهم میریزه و یا همش میگه چیکار کنم بچها باهام دوست بشن و کلا سر این مسائل همیشه غصه داره و منم کاری دیگه ازم برنمیاد واقعا مدام حرص میخورم 

اگه راهکاری دارید بگید لطفا 😓

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه بودم حساس بودم هنوزم یکسری حساسیت ها هست , بگید دوست پیدا کنه یا با یک نفر خودتون دوست بشید و با بچه اون حالا همکلاسی باشه چه بهتر ارتباط بگیر

والا ادم بزرگ هم یه چیزی بگن جلو بقیه ناراحت میشه بزرگ کوچیک نداره 

مشاور 

والا من قبلا یه مشکلی داشتم مشاوره میرفتم اصلا کمکی بهم نکرد برعکس حالم بدتر شد یکی دو نفر دیگم دیدم دقیقا برای اوناهم جواب نداد و ادامه ندادن بازم نمیدونم ...

ای خواهر دل منم خونه دخترم دهمه و تقریبا از همین سن ها هم شروع شد و هنوزم ادامه داره ی دوره افسردگی ...

واقعا خیلی سخته و وقتی حرفاش میشنوم حالم بدمیشه خیلی باهاش حرف میزنم ولی انگار ذاتن همینجوره متاسفانه دسترسی به مشاوره خوب ندارم که کمک کننده باشه 

من بچه بودم حساس بودم هنوزم یکسری حساسیت ها هست , بگید دوست پیدا کنه یا با یک نفر خودتون دوست بشید و ...

توی دوست پیدا کردن مشکلی نداره اینکه دوستش رو نگه داره مشکل داره چون حساسه سریع رفتار یا حرف دوستش بهش بر میخوره و واکنش نشون میده 

بگو عزیزم

دختر منم تک فرزنده و حساس 

۱۰ سالشه.

توی کلاسشون فقط دختر من ارومه و کم حرف یه دوست صمیمی هم داره که دوستش بر عکس دختر من با همه میجوشه و صمیمیه ولی دختر من اصلا نمیتونه 

چند روز پیش دیدم رو تختش خوابیده و داره گریه میکنه وقتی پرسیدم گفت دوستم فقط با من نیست و با همه دوسته خیلی باخاش حرف زدم و راهنماییش کردم و بهش فهموندم کار درست رو دوستش میکنه که با همه دوسته.بهش گفتم حساس نباشه حسادت نکنه و.....

اما خودم از درون داغونم میگم نکنه نتونه ارتباط بگیره نکنه کل روز تنها بمونه نکنه .....

رفتم واسه دخترم و دوستش ست عروسک گرفتم برچسب و گیره و کلی خرتوپرت با یه نامه بلکه دوباره با هم صمیمی بشن ولی همیشه این استرس باهامه.

واقعا خیلی سخته و وقتی حرفاش میشنوم حالم بدمیشه خیلی باهاش حرف میزنم ولی انگار ذاتن همینجوره متاسفان ...

من کاملااااا درکتون میکنم ،قلبم هزار تکه میشه ولی کاری نمیتونم بکنم فقط از روی تجربه میگم برای اینکه ضربه نخوره خدایی نکرده سعی کنید خودتون خیلی باهاش رفیق باشید انگار که دوستشید

من کاملااااا درکتون میکنم ،قلبم هزار تکه میشه ولی کاری نمیتونم بکنم فقط از روی تجربه میگم برای اینکه ...

همینطوره این تنها کاریه که از دستم برمیاد