2777
2789

حال روحی خوبی نداره

کلاس دهمه و سعی میکنم کمکش کنم منتها نمیشه هیچ جوره

تا پارسال معدل زیر ۲۰ نداشت 

امسال افت شدیدی داشته مثلا زیستش رو ۱۵ شده یا شیمی رو از ۶ نمره ۳ گرفته

اوایل خوب پیش می‌رفت الان همش گریه میکنه و حالش بده 

کلاس و پشتیبان هم ثبت نامش کردیم درست نشد

خیلی غصه میخوره دیروز میگفت مامان دیدی اسم دوستامو رو بُرد زده بودن؟اولین بار بود اسم من اون بالا نبود

سعی کردم بهش امید بدم ولی همش میگه دلم میخواد خودمو بکشم و اینا من طاقت نمره پایین ندارم 

خداییش هم خیلی تلاش میکنه  و اصلا بیرون و اینا هم نمیره

انگار اصلا نمیتونه درک کنه با این حال که گیرایی فوق العاده ای داره.

دلم براش خیلی میسوزه.....

تروخدا یه راهکار بدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش به حال دخترتون که یکی به فکرش منم از اون بدتر خودکشی هم کردم و رسمن دیوونه به حساب میام ولی هیچ کس عین خیالش نیست

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بنظرم انتخاب رشتش غلط بوده که یهو اینهمه افت تحصیلی داشته 

باهاش حرف بزن اگه دوست داره رشته دیگه ای رو بخونه یا به رشته فعلیش علاقه نداره با ملایمت بهش اجازه بدین تغییر بده رشتشو

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

منم یه ساله حال روحیم خوب نیست میخوام بمیرم درسمم ب شدت افت کرده 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

خب شاید رشته تجربی براش سخته حتما باید پیرفت رشته تجربی؟

بهش میگم بیا انصراف رشته بده برو هنرستان 

چون خودش معلم نقاشیه با این سنش

قبول نمیکنه میگه الا و بلا من تجربی دوست دارم

اصلا با پسرا رابطه خوبی نداره اتفاقا  نه دوست پسر نداره.اینستاش رو هم تازه خودش پاک کرده  ...

حتما داشته شک نکن، اینستاشم برای همین پاکیده، بترس از این بچه ها که فکر میکنی رل ندارن 🥲

لولوعه نینی سایت 😛

اسپند دود کن

با چیزایی ک گفتی فقط چشم زخمه ک اینجوری یکی رو از عرش ب فرش میرسونه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی