2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اواخر بارداری

میخوای از این پهلو به اون پهلو بشی

باید بشینی بعد اون پهلو بشی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

از چهار ماهگی دیگه باید رو پهلو باشی که هم خودت نفست نگیره هم خون کافی به جنین برسه و اینکه وقتایی که خوابیدی یه هو پهلوتو عوض نکن ،خیلی آروم و یواش بچرخ یکم رو کمرت استراحت کن بعد پهلوتو عوض کن یا بلند شو بشین بچرخ رو اون سمتت بعدم جنین خیلی وقتا از حرکتای خودشه که بند ناف دور گردنش پیچیده میشه ولی خداروشکر پسر من هیچ وقت بند ناف دور گردنش نبود وقتایی که دیدی حرکتش کمتر شده اول چیز شیرین بخور به پهلو بخواب اگه حرکاتش کمتر فک کنم ۶ تا یا ۴ تا تو یک ساعت بود زود برو یا سونو یا اگه ۳۰ هفته به بالا باشی برو صدای قلبش چک کنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

معمولا تو هشت ماهگی اتفاقی میفته بند ناف میپیچه دور سر یا گردن جنین وباعث میشه اکسیژن اینا نرسه به م ...

اره دقیقاً. دختر عموی منم اینجوری شد بیچاره مرد

زنموم 8ماهش بود 

خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو