2777
2789
عنوان

سیر شدن نوزاد

201 بازدید | 8 پست
خانما پسرم سیر نمیشه آخرش مجبورم آب قند بدم بهش خستم سه ساعت چهار ساعت شیر دهیم طول میکشه آخرش آب قند میدم انگار چیزی نخورده طفلی دلم میسوزه اصلا سینم مثله زنای شیرده که هی پر میشه میزنه بیرون نیس چی کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگینک بخور و عرق رازیانه برای ازدیاد شیر مادر خوبه، چیز مقوی بخور که شیرت قوت داشته باشه لابد شیرت همش آبه که سیر نمیشه
دختر نازم، عروسکم، تو معجزه ی خدایی، پسر قشنگم تو هدیه ی خدایی

دوستان کسی موبایل دکتر طاهره مختاریان رو داره یا  انلاین باهاش در ارتباطه، هم برای پسر دار شدن  یا دختر دار شدن کمک می کنه و‌هم در دوران بارداری کمک میکنه که نوزاد باهوش و‌زیبا بشه  کارش حرف نداره .منم میخوام بچه دار بشم در به در دنبال موبایلش هستم . چند بار مطبش زنگ زدم کسی برنداشت . با اینکه قبلا استاد من تو دانشگاه بود هنوز نتونستم موبایلش رو پیدا کنم . تو کامنت ها خوندم با واتس ابپ  و تصویری مشاوره میده برای همین گفتم اگه کسی شماره واتس اپ و مشاوره انلاین ایشون رو داره لطفا بده میخوام تا عید باردار باشم🙏🙏🙏🙏🙏🙏لطف میکنید