2777
2789
عنوان

💩 دهن داداش کثافتم خدا لعنتش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 33 پست

یه چیزی بگم‌ به نفعته که داداشت ادم حساب نمیکنه شوهرتو

اگه خیلی بهش احترام بزارن جوگیر میشه شوهرت

فقط خواهشا این حرفا رو پیش شوهرت نزن چون میکنه چماق تو هر موقعیتی میزنه تو سرت

🍒دخترم🍒قلب من💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یه دلیلشه سنگ شده دیگه سنگ

اگه تا این حد سنگی باهاش قطع رابطه کن خلاص

این نفرین ها و انرژی منفی هاروهم بزار کنار 

من برادر ندارم ولی تاپیکتو خوندم دستام یخ کرد

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

یه چیزی بگم‌ به نفعته که داداشت ادم حساب نمیکنه شوهرتو اگه خیلی بهش احترام بزارن جوگیر میشه شوهرت ...

اصلا اینطوری نیست 

کارگره پول نداره بیرونش کردن اومد خونم موند قرض کرد برای این لجن مرغ و گوشت خرید ریختم تو خیکش

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
اگه تا این حد سنگی باهاش قطع رابطه کن خلاص این نفرین ها و انرژی منفی هاروهم بزار کنار  من برا ...

خیلی بیشعورن با اینا حرف زدنم فایده نداره

ب خاطر شوهرش داداشش رو نفرین میکنه ته تهش شوهره بتدازتش بیرون همونا جمعش میکنن😐

خیلی بیشعورن با اینا حرف زدنم فایده نداره ب خاطر شوهرش داداشش رو نفرین میکنه ته تهش شوهره بتدازتش ب ...

شرایط خودته که بجدازنت بیرون جمعت میکنن

منو حتما کسی جمع نمیکنه با شعور عقل کل

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
اصلا اینطوری نیست  کارگره پول نداره بیرونش کردن اومد خونم موند قرض کرد برای این لجن مرغ و گوشت ...

ببین بابا مامانت اگ خیلی خوبن 

واسش ماشین و خونه میگرفتن اینم با کارگری نون داشته باشه نه اینکه بندازتش بیرون همتون سنگین

باعث شدین اونم سنگ بشه

شرایط خودته که بجدازنت بیرون جمعت میکنن منو حتما کسی جمع نمیکنه با شعور عقل کل

همین دل سیاهت معلومه چی هستی دیگه! 

همونطور ک واست جهاز گرفتن خونواده گرامیت وظیفه دلشت پدرت واس اینم یه کاری کنه 

همین شوهرت که بخاطرش داداشتو نفرین میکنی یروز اگه دست روت بلند کنه  داداشت باید بیاد پشتت در بیاد،واقعا انقد آدم دلش سیاه میشه ک دلش بیاد برادرشو نفرین کنه،من داداشم بگه آخ جونم در میاد واسش

همین دل سیاهت معلومه چی هستی دیگه!  همونطور ک واست جهاز گرفتن خونواده گرامیت وظیفه دلشت پدرت و ...

اونش به خودشون ربط داره من فضول مردم نیستن بگم چیکار کنین چی کار نکنین 💩 خور مردم نیستم من😘

همین شوهرت که بخاطرش داداشتو نفرین میکنی یروز اگه دست روت بلند کنه  داداشت باید بیاد پشتت در بی ...

عزیزم پیش اومده برام که میگم دیگه 

اگه شوهرم دوتا بزنه برم اونجا اون سه تا منو بچمو میزنه زیر گل بره به حق خدا

پس خوبت میکنه حقته هرکاری میکنه!  من بودم بدتر آدم حسابت نمیکردم

تو معلومه خیلی از پدرشوهرت انتظار داری 

مگه با پدرشوهرت ازدواج میکنین که اون براتون خونه ماشین بخره🤣

تو معلومه خیلی از پدرشوهرت انتظار داری  مگه با پدرشوهرت ازدواج میکنین که اون براتون خونه ماشین ...

ممن از هیچکس انتظار ندارم مثل تو نیستم چشمم دست داداشم باشه 

بابام هم واسه داداشم سنگ تموم گزاشته هم واسه من

با شوهرمم دوتایی همه چیز و درست کردیم

پدر وظیفه دارع بچه رو پس انداختن راه و روش زندگیم بزارن جلوش ماشین بده خونه بده پول خوب بده