2777
2789
عنوان

به دوستم پول قرض دادم ولی ...

196 بازدید | 12 پست

اردیبهشت ماه بود دوستم پیام داد ۳ تومن پول لازم  دارم داری بدی ؟منم بهش قرض دادم گفت یک ماهه بهت میدم  اینم بگم اوضاع ضعیفی دارن منم گفتم کمکش کنم کارش راه بیفته 

بعدش هرچی بهش میگم بده همش امروز  فردا می‌کنه  یه ماه پیش یک تومن داد الان بقیشو واقعا لازم دارم هرچی میگم باز امروز فردا می‌کنه.چیکار کنم واقعا کلافه شدم؟غلطی کردم پول بهش دادم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده تومن دادم برای پول پیش خونش رفته که وامشو اخررهفته ریختن بزنه برام 😂😂😂😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نه واقعا ضعیفن همینم که میخاد بده داره وام میگیره گفت جور نشده داره قرض می‌کنه بهم بده

تو شرایطش میدونستی و دادی، الانم داره سعی میکنه بهت بده، اگه داشت و نمیداد یچیزی، باهاش کنار بیا 

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

اینم داره قرض می‌کنه بده 

قرار بود خرداد وامشو بده خرداد اومد تموم شد این پول مارو نداد😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

تو شرایطش میدونستی و دادی، الانم داره سعی میکنه بهت بده، اگه داشت و نمیداد یچیزی، باهاش کنار بیا&nbs ...

منم می‌دونم وضعشو  بخدا تا چهار ماه هیچی نگفتم بهش درصورتی که گفت یک‌ماهه میدم منم بدم میاد هر روز هی بهش پیام بدم پولمو بدهههه

قرار بود خرداد وامشو بده خرداد اومد تموم شد این پول مارو نداد😐

حالا سه تومن پول زیادی نیست ولی خوب خودم کار کردم جمع کردم دادم بهش الان باید دنبال پولم باشم  خودمم لازم دارم اخه

منم می‌دونم وضعشو  بخدا تا چهار ماه هیچی نگفتم بهش درصورتی که گفت یک‌ماهه میدم منم بدم میاد هر ...

خب تو که میدونستی سختشه پس بده و خودت لازمت میشه بهش نمیدادی هم خودت اذیت نمیشدی هم اون بنده خدا

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

خب تو که میدونستی سختشه پس بده و خودت لازمت میشه بهش نمیدادی هم خودت اذیت نمیشدی هم اون بنده خدا

پشیمون شدم بخدا 

انقد خودمو لعنت کردم خوبی کردن نیومد این دورو زمونه