2777
2789
اهنگ بذار بوی غذا بپیچه تو خونه به خودت لرس تمیز ومعطرباش وخوش لباس

چقدر تو پیامت حس زندگیه😍

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من ناخن کاشت ندارم ولی همیشه آرایش کردم لباس اگه خیلی خوشگل و شیک می‌پوشم موهامم همیشه براشین ک ...

دقیقا 

اینکه ادم به حرف شوهرش گوش نده واسه ایمان قوی هاست نه ماهایی ک تازه میخایم شروع کنیم واقعا سخته بخوای یهویی عوض بشی 

من بخوام عوضم بشم شوهرم میگ تو اینشکلی نبودی ک من باهات ازدواج کردم و خب حقم دارن البته نمیگه ولی کلی میگم

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
دقیقا  اینکه ادم به حرف شوهرش گوش نده واسه ایمان قوی هاست نه ماهایی ک تازه میخایم شروع کنیم وا ...

آآره من شوهرم همیشه میگه به خاطر این خوش لباس بودنت این خوشتیپ بودنت به خاطر اینکه همیشه به خودت می‌رسی به خاطر سرزبون‌دار بودن تو تو هر جمعی میری همه میگن فلانی چه زنی داره خوش به حالش و اینا انقدر عاشقتم و دوست دارم چرا می‌خوای عوض بشی حقم داره منو همینجوری دیده پسندیده 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آآره من شوهرم همیشه میگه به خاطر این خوش لباس بودنت این خوشتیپ بودنت به خاطر اینکه همیشه به خودت می‌ ...

اره واقعا حق دارن اوناهم بخوان عوض بشن ماهمین‌شکلی واکنش نشون میدیم 

اره واقعا حق دارن اوناهم بخوان عوض بشن ماهمین‌شکلی واکنش نشون میدیم 

اتفاقا یه بار همین حرفو به من زد گفت می‌خوای من از فردا دیگه باشگاه نرم دیگه آستین پیرمردونمم تا مچ دستام بیارم پایین دکمه‌هاشم ببندم همه دکمه‌های پیرهنمم تا زیر گلوم ببندم با شلوار پارچه‌ای و صندل و جوراب بیام دنبالت اینور اونور بعد دیدم واقعاً من نمی‌تونم اونجوری تحمل بکنم به اونم حق دادم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دیدی نسل جدید اکثرا افسردن...ناامیدن...تو همین سایت روزانه صدها موردش هست...از بس از این آهنگای چرت ...

منم شنیدم سوره بقره انرژی های منفی را دفع میکنه 

یس هم هر روز خونده بشه ادم فول انرژی میشه

🌺 
اتفاقا یه بار همین حرفو به من زد گفت می‌خوای من از فردا دیگه باشگاه نرم دیگه آستین پیرمردونمم تا مچ ...

اره درسته 

واقعا ازدواج‌ خیلی پیچیده اس رسما باید دونفر کاملا شبیه هم باشن و بشن 

منم شنیدم سوره بقره انرژی های منفی را دفع میکنه  یس هم هر روز خونده بشه ادم فول انرژی میشه

و همچنین ذکر یونسیه ...مخصوصا اگه کامل گفته بشه ...قشششنگ معجزه میکنه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂