اهنگ بذار بوی غذا بپیچه تو خونه به خودت لرس تمیز ومعطرباش وخوش لباس
چقدر تو پیامت حس زندگیه😍
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
دقیقا اینکه ادم به حرف شوهرش گوش نده واسه ایمان قوی هاست نه ماهایی ک تازه میخایم شروع کنیم وا ...
آآره من شوهرم همیشه میگه به خاطر این خوش لباس بودنت این خوشتیپ بودنت به خاطر اینکه همیشه به خودت میرسی به خاطر سرزبوندار بودن تو تو هر جمعی میری همه میگن فلانی چه زنی داره خوش به حالش و اینا انقدر عاشقتم و دوست دارم چرا میخوای عوض بشی حقم داره منو همینجوری دیده پسندیده
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اتفاقا یه بار همین حرفو به من زد گفت میخوای من از فردا دیگه باشگاه نرم دیگه آستین پیرمردونمم تا مچ دستام بیارم پایین دکمههاشم ببندم همه دکمههای پیرهنمم تا زیر گلوم ببندم با شلوار پارچهای و صندل و جوراب بیام دنبالت اینور اونور بعد دیدم واقعاً من نمیتونم اونجوری تحمل بکنم به اونم حق دادم
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...