2777
2789
عنوان

به همسرم چه پیامی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 45 پست
بهم بگید موصوع قهرتون تقریبا در چه مورد بوده براتون پیام مرتبط بنویسم ک منت کشی هم نباشه دوستانه باش ...

قهر نیست ولی خب ناراحته!

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
چه قشنگ و مهربونی شما🌹🌹 حالم خوب شد با این شعر ها

خوشحالم که حالت خوب شد 🌼⁦❤️⁩

زندگیت باب دلت ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم قری لینک کانالو میدی لطفا

ایتا داری؟😄

اونجاس کاناله

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
قهر نیست ولی خب ناراحته!

خب اگه قهر نیس من ترجیح میدم با عمل از دلش دربیارم:)

میتونید امشب غذای مورد علاقشو بپزید لباس مرتب و شیک بپوشید ارایش کنید و یه ماساژ بهش هدیه بدید

و اون موقع بگید شاید یکم زیاده روی کردم اما اینو بزار پای بچه بودنم نه بدجنس بودنم:)

خب اگه قهر نیس من ترجیح میدم با عمل از دلش دربیارم:) میتونید امشب غذای مورد علاقشو بپزید لباس مرتب ...

❤️❤️❤️❤️

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
ببخشیدا حالم بهم خورد 🥴

وااااا 

چه حرفا 

واسه چی حالتون بهم خورد اونوقت؟؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ادم احساساتی نیستم بدم میاد یکی ابزار عشق می‌کنه 😐🤧

فاز آدم‌هایی که انرژی منفی میدن تو تاپیکا رو نمیفهمم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.