2777
2789
عنوان

پسره حاجیه همکلاسی دانشگاهمه

1181 بازدید | 64 پست

من نامزدم خیلی معتقده و نماز و قرآن اینا میخونه پسره یه حاجی بازاریه وضعشونم خیلی توپه اون ۲۶ من ۱۹ 

به اصرار خانواده ها قبول کردم باهاش نامزد کنم

مامان باباش خیلی دنبالم بودن واقعا خستمون‌کرده بودن

من اصلا تیپ و استایلم به این پسره نمیخوره من خیلی سوسولم دربرابرش و اون خیلی آقا منشانه هست یعنی خیلی رفتاراش بزرگونست 

بعد من تصورم از ازدواجم این نبود اصلا 

خیلیم قرآن و نماز خونه برعکس من

نمیدونم چجوری بگم ولی اون منو اینجوری دوس داره همش بهم‌میگه تغییر نکن یعنی انگار نمیخواد مثل خودش باشم میگه اصلا بخاطر تفاوت هامون دوست دارم

من برعکس اصلا دوسش ندارم یعنی اصلا حسی بهش ندارم

یه بار از دهنم در رفت بهش گفتم دوست ندارم

یه جوری شد واقعا یه جور بدی نگام کرد

حس کردم خیلی ناراحت شد ولی چیزی نگفت فقط نگاهش یه جوری شد اون لحظه

اینم بگم انگار اصلا دوس نداره جدا بشه ازم

و منم دانشجو ام و یه جورایی دوس  ندارم تو این سن ازدواج کنم

دوس دارم برم تو اکیپ دوستام و باهام بگردیم کافه بریم 

ولی این پسره مخالفه

اینم  تو یک دانشگاهیم

ولی پسره سال بالاییمه

چیکار کنم بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکلاسیته؟دوست بودین؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

دوتایی برین مشاوره قبل ازدواج.. یه مشاور حاذق پیدا کن. از دوتایی تگ تست بگیره. به خانواده ها هم نگین.

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

مگه پزشکی میخونی که پسر ۲۶ ساله با دختر ۱۹ ساله تویک دانشگاه باشند ،بعد کسیکه مذهبیه ،نماز وروزه از نون شب براش اهمیت بیشتری داره وهیچوقت نمیگه همین که اهل نماز نیستی دوستت دارم چون متفاوتیم ،خلاصه اینکه خیلی حرفات به دلم ننشست ،واحساس میکنم خیلی همه چیز رو نمیخوای بگی .

رشته ات چیه؟ 

اگر آینده داره تجدید نظر کن 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤