2777
2789

بچه ها یه پسری هست از ادیبهشت باهم آشنا شدیم. ایران زندگی نمیکنه. تو این مدت هی گفت بیا دوست شیم و اینا البته نه با اصرار زیاد. من قبول نکردم گفتم اول باید همو ببینیم اینطوری و با این فاصله نمیشه. یه بار گف مهر میام که نیومد. الانم گفته آخر آذر میام 

اما بازم خبری نیست. هر ماه یه بار میاد پیام میذاره میگه من هر روز بهت فکر میکنم و فلان ولی کارم زیاده. نمیتونم پیام بدم و اینا

منم تا حالا خیلی دوستانه گفتم عیبی نداره درک میکنم. دلیلی ندیدم گیر بدم بگم نه اگه میخای آشنا بشیم باید بیشتر ارتباط داشته باشیم.

از طرف دیگه میگم این انقد مشتاقه شناختن منه تو 24 ساعت یه ربع وقت نداره پیام بده ینی؟ فقط ماهی یه بار

الان به خاطر اومدن اون دارم میرم آرایشگاه و اینا. میگم نکنه اصن یارو کلا نیاد و سرکار باشه؟

برو خوشگل موشگل کن 👍

چرا سرکاری باشه

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد واسش زاپاس باشی هر وقت اومد ایران یکی باشه باهاش بره دور دور و خوش گذرونی

نه شفاف کردم قضیه رو براش که اهل این چیزا نیستم.

ولی اگه واقعا جدی نیست بدونیم تکلیف معلوم شه دیگه

آخه یه بار گ مهر میم نیومد. میگم سرکارم نزاره ینی

خب خارج فرق میکنه سر کپچه نیست طرف سریع بیاد

ولی اگه نیومد یجوری نشون ندی که انگار خیلی مشتاق اومدنش بودی

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝