2777
2789
عنوان

موهای دختر بیچارم از ریشه کند!

1768 بازدید | 35 پست

دخترم داشت بدوبدو میکرد از در اتاق خواب یه تاب آویزون کردم برای خواب پسرم! موهاش گیرکرد توی قلاب تاب و افتاد زمین! یه دسته از موهاش از ریشه کنده شد کامل!

پوست سرش معلوم شده !اندازه ی دوتا سکه ی بزرگ خالی شد

موهاش تا روی باسنش بود! حالم بده ! اصلا وقتی دیدم موهاش کنده شده میخاستم بیارم بالا!

چکار کنم زود در بیاد؟ فکر کنم باید کوتاهشون کنم خیلی بد شد!روغن مالی تو رشدش فایده اره؟ لااقل سیاه بشه کمتر بره توی چشم!

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره روغن کرچک و نارگیل زیتون قاطی کن بزن اون قسمتش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الهی. دخترت چند سالشه؟ چقدر دردش گرفته🥺

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دلم ضعف رفت، به فکر بلند شدن موهاشی 😩 طفلی چقد درد کشیده

خیلی گریه کرد!

شش سالشه ولی خیلی روی موهاش حساسه! میگفت نزار کسی بیاد منو این شکلی ببینه! میخام سفیدیش از بین بره کمتر اذیت بشه.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

الهی . عزیزم .

ببین من یک عطاری بهم خیلی قاطع کن تخم شنبلیله رو بگیر . 

یک قاشق غذا خوری بریز تو یک ظرف و آب جوش بریز . وقتی یکم خیس خورد با گوشت کوب ، تا حدودی لهش کن . بذار هشت ساعت بمونه . اگه خوب بکوبی لعاب میده و اگه هم نده گفت اشکالی نداره . بعد هشت ساعت بزن به ریشه مو  

می‌گفت عااااالیه .

من خودم تازه گرفتم دارم امتحان میکنم .

شما هم حتما تست کن .

موهاشو کوتاه نکن . خیلی زود اون قسمتا پر میشه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
وااای چقدر بد. حتما بچه کلی درد کشیده. ببر دکتر نشون بده. خون هم اومد؟

نه!

خیلی گریه کرد گفت سرم درد میکنه همینطوری گشتم ببینم چیزی شده یا نه دیدم یه تیکه از سرش کلا صاف صاف شده و یه دسته مو اومد توی دستم! خون نیومد ولی تا یکی دو ساعت درد داشت ! حالا هم که عزای موهاشو گرفته  خیلی روشون حساسه! تازه امروز نوبت آتلیه داره برای یلدا!

خودم حالت تهوع گرفتم وقتی اون همه مو اومد توی دستم!