nemo_ مدیر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 عنوان یه عروسی بگیرم چشم ملتو درارم | مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 66 پست دختر عمم نامزدهش یه کارمند سادهس ولی عروسیش تو کامرانیه بود. چطور میشه یه نفر یه همچین عروسی گرونی بگیره؟ منم میخوام :(( 1402/09/18 | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازپیشیی عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1140 آره قبول دارم اما ادم به دلش چی بگه؟ به دلت بگو مهم نیس بقیه چی میگن یا چی میخان مهم اینه تو کنار کی حالت خوبهاگه تو دل منی و یه نفر رو دوست داشتی دیگه مهم نیس بقیه چکار کردن من و معشوقه م داستان خودمونو داریم نه یه چیز کپی شده و تقلبی از کارای بقیه
naaaziii228 عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2819 هیچوقت هیچوقت ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن، مورد بوده چقدددر موقع ازدواج براش خرج کردن، بعدا مشکل داشته طرف و کلا همه اینکارا باج بوده، با اونی که دوست داری ازدواج معقولی کن، نه از خودت و ابروت بزن نه از اون بکن، پشیمون نمیشی
nemo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 با هزار تا قسط وام تا آخر عمرتون هم باید قسط بدین اونم برای یک شب همون یه شب کلی خوش میگذره خوب. میخوام از لحظاتمون لذت ببریم دیگه
nemo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 ای خواهر جان منکه از تهران رفتم اطراف تهران انشالله برای تو همونی بشه که میخوای عزیزم هرجا هستی موفق و شاد باشی
عشق_مامان31 عضویت: 1393/11/20 تعداد پست: 18898 شاید مثل خیلی ها رفته زیر قرض اما واقعا این عروسی چیه که ملت آیت قدر حسودی میکنن.. من همش میگفتم عر ... منم به همسرم گفتم حیف پول. بیا بریم سفر اروپا. اما گفتن ما ارزو داریم. مجبور شدیم عروسی بگیریم
nemo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 به خدا آدم برای خودش زندگی کنه خیلی قشنگتره تا حرف مردم منم این عروسی رو برای خومم میخوام خوب :(
nemo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 شاید پدرشوهرش هزینه هاشو داده ولی واقعا با این گرونیها درست نیست ادمی که درامدش محدوده اینجور خودشو ... اما خودشون خیلی خوشحال و راضی بودن. ایشالا همیشه شاد باشن. ولی منم دلم میخواد
mathematic عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 3371 همون یه شب کلی خوش میگذره خوب. میخوام از لحظاتمون لذت ببریم دیگه برای یک شب همه چیز رو از بین نبرید به جاش برید ماه عسل و ایرانگردی کنید و یا جهانگردی باحالتر از اون عروسی هستش انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان
nemo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 لابد حامی داشته حالا کورمون نکنی 😉 :))) نه قربونت حامی هم نداشته. مثلا ماشینشونو اجاره کردن ولی خیلی خوب بود :(
nemo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 هیچی یکشب مثل دخترعمت باش ازفرداش با پولای عروسی و فروش ماشینتون و نصف وسیله های خونه و وام انشالله ... اما یه شب واقعا لذتشو میبره آدم
nemo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 شاید مثل خیلی ها رفته زیر قرض اما واقعا این عروسی چیه که ملت آیت قدر حسودی میکنن.. من همش میگفتم عر ... خوب برای بعضیا مهمه مثل من. خوب آدم دلش میخواد این یه شب خیلی خاص باشه براش
nemo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 فکر کن کلی پول بریزم تو حلق فامیلایی که میخوام سر به تنشون نباشه👎 جای عروسای الان بودم بجای ... عا خیلی خوبه. حالا جفتشو میخوام
soall12 عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 7654 اما خودشون خیلی خوشحال و راضی بودن. ایشالا همیشه شاد باشن. ولی منم دلم میخواد نمیدونم بعضیا کلا فقط به فکر امروزشون هستن با قرضو بدهی کمر شکن هم شده میخوان امروزشونو خوشحال باشن یا یه منبع درامدی دارن که شما ازش بی خبری
nemo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 یجوری بگیر که نه مثل عروسی 20سال پیش باشه نه که زیر قرض بیوفتی یه عروسی نرمال و یه شب خاطره انگیز ب ... من دلم میخواد لوکس باشم :(( اما پولشو ندارم
nemo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 65 چه سودی براتون داره چشم مردم در بیاد؟ چشم یکی دیگه در بیاد شما خوشبخت میشید؟ همیشه سعی ... حالا اون که شوخی بود. ولی چشم مارو دراورد واقعا