2777
2789
عنوان

یه عروسی بگیرم چشم ملتو درارم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 66 پست
آره قبول دارم اما ادم به دلش چی بگه؟

به دلت بگو مهم نیس بقیه چی میگن یا چی میخان مهم اینه تو  کنار کی حالت خوبه

اگه تو دل منی و یه نفر رو دوست داشتی دیگه مهم نیس بقیه چکار کردن من و معشوقه م داستان خودمونو داریم نه یه چیز کپی شده و تقلبی از کارای بقیه

هیچوقت هیچوقت ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن، مورد بوده چقدددر موقع ازدواج براش خرج کردن، بعدا مشکل داشته طرف و کلا همه اینکارا باج بوده، با اونی که دوست داری ازدواج معقولی کن، نه از خودت و ابروت بزن نه از اون بکن، پشیمون نمیشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مثل خیلی ها رفته زیر قرض اما واقعا این عروسی چیه که ملت آیت قدر حسودی میکنن.. من همش میگفتم عر ...

منم به همسرم گفتم حیف پول. بیا بریم سفر اروپا. اما گفتن ما ارزو داریم. مجبور شدیم عروسی بگیریم 

شاید پدرشوهرش هزینه هاشو داده ولی واقعا با این گرونیها درست نیست ادمی که درامدش محدوده اینجور خودشو ...

اما خودشون خیلی خوشحال و راضی بودن. ایشالا همیشه شاد باشن. ولی منم دلم میخواد

همون یه شب کلی خوش می‌گذره خوب. می‌خوام از لحظاتمون لذت ببریم دیگه

برای یک شب همه چیز رو از بین نبرید به جاش برید ماه عسل و ایرانگردی کنید و یا جهانگردی باحالتر از اون عروسی  هستش

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
شاید مثل خیلی ها رفته زیر قرض اما واقعا این عروسی چیه که ملت آیت قدر حسودی میکنن.. من همش میگفتم عر ...

خوب برای بعضیا مهمه مثل من. خوب آدم دلش میخواد این یه شب خیلی خاص باشه براش

اما خودشون خیلی خوشحال و راضی بودن. ایشالا همیشه شاد باشن. ولی منم دلم میخواد

نمیدونم بعضیا کلا فقط به فکر امروزشون هستن با قرضو بدهی کمر شکن هم شده میخوان امروزشونو خوشحال باشن  یا یه منبع درامدی دارن که شما ازش بی خبری