2777
2789

همسرم مغازه داره فروشندس یعنی...من سالی یکی دوبار پیش میاد برم اونجا چون دوره از خونمون و بچه کوچیک هم دارم اما دندونپزشکی من نزدیک شوهرمه هفته پیش دست خالی رفتم دیدم ی خانمه مشتریش براش کیک اورد بچه ها خانمه ۶۰سالش بود و همسایه بود...بعد شوهرم گفت خیلی ضعف کردم و طفلک تو مطب دکتر همه کیکارو با بچم خوردن...حالا امروزم ناهار ققط ی ساندویچ گوشت کوبیده داده بودم بهش تا ۷ شب که برم مغازه و بریم دکتر حتما ضعف میکنه بنظرتون براش چی ببرم؟

پودر کیک و ارد کیک ندارم ...سیب زمینی هم ندارم...

برای شامم برنج و مرغ پختم الان 

نون پنیر کره 

اگه تونستی ی فلاکس از این کوچیکا چای ببر 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ساندویج سرد درست کنی ببری

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
چای زیاد میخوره خودش چای ساز داره  نون پنیر صبونه هم نميخوره

نمیدونم دیگه 

میتونی از سوپری شیرکاکاعو بگیری براش با کیک 

من جات بودم چنتا کوکو درست میکردم میزاشتم لای نون لواش با گوجه میبردم دوتایی میخوردیم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``