2777
2789
عنوان

فولیکول غالب

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 23 پست
فقط قرص مدروکسی پروژسترون واسه تنظیم قاعدگی

از روز چندم گفت بخوری؟ 

منم تنبلی دارم ،اینم بهم داده کلومیفن هم داد🥺

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز چندم گفت بخوری؟  منم تنبلی دارم ،اینم بهم داده کلومیفن هم داد🥺

از روز ۲۱ سیکل عزیزم بنظرت با ضخامت ۴ بارداری رخ نداده میگم شاید تخمکم ازاد شده؟؟

از روز ۲۱ سیکل عزیزم بنظرت با ضخامت ۴ بارداری رخ نداده میگم شاید تخمکم ازاد شده؟؟

اگه ازاد میشد میگفت که مایع ازاد دیده شد یه همچن چیزی,

اخه سیکلات ۳۰ روزه باشه هنوز زوده برای تخمک گذاری و لقاح .

ببین من دقیق نمیدونم حدسمو میگم تو الان باید حداقل یکی بود ولی مثلا سایزش متفاوت و‌پایین هنوز کامل نشده ، ولی این فقط یه حدسه، چند روز دیگه برو سونو ببین چیزی هست یا نه 

دکترش نگفت روز چندمی و چند روزه هستی؟ نگفت دیراومدی یا دیگه نداری؟ 

اخه من یبار. دیر رفتم نبود ازم پرسید وقتی دورمو گفتم گفت دیراومدی

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

اگه ازاد میشد میگفت که مایع ازاد دیده شد یه همچن چیزی,  اخه سیکلات ۳۰ روزه باشه هنوز زوده برای ...

نه فقط گفت ضخامتت برای بارداری کمه بنظرت فولی چند رو مینویسه غالب

نه فقط گفت ضخامتت برای بارداری کمه بنظرت فولی چند رو مینویسه غالب

اها من ضخامت نمیدونم اصلا ، پیش دکتر برو شاید نیاز باشه این ماه دارو‌بده پریود بشی و‌دوباره برای ماه بعد قرص کمک باروری بده .

فولی بین ۱۸ تا۲۱ فک کنم خوبه و دیگه اماده ازادسازی هست که گاهی آمپول میده که زودتر ازاد بشه 

۳۰ روزه ضخامت اندومترم هم ۴ بود بنظرت ممکنه ازاد شده باشه؟؟

نه اگه آزاد شده بود می‌نوشت 

ضخامتت هم کمه 

برو دکتر بهت دارو میده نگران نباش 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اگه ازاد بشه مشخصه؟؟ممکنه لقاح صورت گرفته باشه با ضخامت ۴

نه ضخامتت کمه نمیشه 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺