2777
2789

سلام ما هفته پیش ایکس ویژن ۵۵اینچ خریدیم که مشکل داشت اومدن نعویض کردن امروز موقع پیام بازرگانی گوشه تصویر به کادرکوچولو میاد میره فقط موقع پیام بازرگانیه طبیعیه

خداجونم ميدونم كه صدامو ميشنوي و بهترينارو برام رقم ميزني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه موقع پیام بازرگانیه  و میره که مشکلی نیست

فقط موقع پیام بازرگانی.میترسم بک لایت بسوزه یا خراب باشه نمایندگی هم میگه طبیعیه

مال ما ایکس ویزن هس ولی اینطوری نیست

همین دیگه از این میترسم میگم چرا مال بقیه اینجوری نیست

همین دیگه از این میترسم میگم چرا مال بقیه اینجوری نیست

عزیزم زنگ بزنید نمایندگی

تلوزیون نباید اینجوری باشه

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

عزیزم زنگ بزنید نمایندگی تلوزیون نباید اینجوری باشه

شنبه اومدن نصب کردن یکشنبه خراب شد امروز تلوزین نو آوردن باز اینجوری میشه میگن طبیعیه

فقط موقع پیام بازرگانی.میترسم بک لایت بسوزه یا خراب باشه نمایندگی هم میگه طبیعیه

نمایندگی دروغ میگه طبیعیه

طبیعی نیست

مال ما اینطوری نیست که

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

شنبه اومدن نصب کردن یکشنبه خراب شد امروز تلوزین نو آوردن باز اینجوری میشه میگن طبیعیه

دروغ میگن نباید اینجوری باشه

نمیدونم چی بگم والا

نه مشخصه طبق گفته خودت مشکلی نداره 

اگه رسیور دارین شاید ازون باشه😉

چون مشابه این مشکل رو منم روز نصب تلویزیون ک ال جیه تو صفحه دیدم تو بعضی شبکه ها می اومد ک گفت ممکنه مشکل نرم افزاری از رسیور باشه 

نه مشخصه طبق گفته خودت مشکلی نداره  اگه رسیور دارین شاید ازون باشه😉 چون مشابه این مشکل رو من ...

سلام عزیزم نه رسیور نداریم انتن مرکزی هست

نمایندگی دروغ میگه طبیعیه طبیعی نیست مال ما اینطوری نیست که

الامم زنگ زدم میگه نه طبیعیه فلش وصل کن ببین اینجوری میشه یا نه

الامم زنگ زدم میگه نه طبیعیه فلش وصل کن ببین اینجوری میشه یا نه

😐😐نمایندگی ها چرا اینطوری شدن 😐😐