2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام مثه شما از الان شروع کنم اما من دبیرستان تجربی خوندم و چندین سال از درس دور شدم. میخوام کنکور انسانی بدم

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
چ خوب:) اگر سوالی داشتید در خدمتم

واقعا ممنون. من آخرین فرصتی هست که میتونم برای فرهنگیان کنکور بدم،یعنی الان ۲۲ سال و نیم هست سنم دقیقا. واقعا به معلم شدن به شدت علاقه داشتم و دارم اما من تاحالا دروس انسانی نخوندم و رشتم تجربی بوده. زمانه کمی دارم اصلا نمیدونم تو این زمان بتونم یا نه و اینکه برنامه ای هم ندارم. شما مشاور هستید؟

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
با برنامه ریزی و پشتکار حتما میشه گلم

میشه ایدیتون رو بی زحمت بدین ؟ 

من تاریخ و جغرافی پایه و فلسفه یازدهم رو حذف کردم ریاضی هم دوازدهم رو دارم هم برای نهایی هم برای کنکور میخونم 

واقعا ممنون. من آخرین فرصتی هست که میتونم برای فرهنگیان کنکور بدم،یعنی الان ۲۲ سال و نیم هست سنم دقی ...

اره گلم و دارم شاگردایی شبیه شما

با برنامه ریزی درست و پشتکار خودتون میشه انشاالله

اره گلم و دارم شاگردایی شبیه شما با برنامه ریزی درست و پشتکار خودتون میشه انشاالله

ممنون. کجا‌میتونم باهاتون در ارتباط باشم؟