2777
2789
عنوان

تاپيك مادران مهربان🙍‍♀️ و زحمتكش ودردودل مادران و تاپيك آموزشي

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 90 پست
من مشگلم دعوا کردنه بچه هامه  کسی راهکاری داره؟

فقط خودمونو باید کنترل کنیم.قبل اینکه سرشون داد بزنی از خودت بپرس آیا من از جای دیگه دلخورم یا واقعا بچه عصبیم کرده؟گاهی هم مهربونی جواب میده گاهی پرت کردن حواسش ولی خواه ناخواه گاهی نمیشه کنترل کرد مهم به حداقل رسوندنشع

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

من نميدونستم انقدر مسئوليت پذيري سخته واقعا هر كي ميخاد بچه بياره بايد فكر همه سختيهاشو بكنه با باورهاي غلط بچه نياريد كه مثلا شوهرم دلش بچه ميخاد اگه نيارم فلان ميشه حرف مادر شوهر خواهرشوهرو بزاريد كنار ببينيد خودتون چقدر توانايي داريد 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادریم ک همش در حال کار کردن دو تا بچه بزرگ دارم

من مادریم ک از پنج صبح تا ۱۱ شب بیدارم

من مادریم ک یکساله بخاطر مشکلات مالی نتونستم برم پیش مادرم و سر مزار پدرم همش بهونه میارم میگم فعلا بچه ها درس دارن

من مادریم ک بخاطر بچه هام از خیلی چیزام زدم

من مادریم ک عذاب وجدان دارم چرا مادر شادی نیستم

من مادریم ک چند ماهه از خونه نزدم بیرون

من مادریم ک هر روز بفکر اینم غذای خوبی برا بچه هام درست کنم ولی جدیدا حوصله کارای خونه و غذا درست کردن ندارم

من مادریم ک مدتهاس نخندیدم

من مادر سمی هستم برا بچه هام چون اونا هم استرس گرفتن

همش بخاطر بیکاری همسرمه و مشکلات مالی

واقعا دیگه بریدم

ببخشید دلم خیلی پر بود😭😭😭😭😭

سلام منم یه پسر دو سال و پنج ماهه دارم و سه ماهه باردارم پسرم خیلی لوس و بامزه ولی اصلا قابل کنترل نیس گوش به حرفم نمیده تنبل همه چی باید بدی به دستش و علاقه شدید به گوشی داره با گوشی خوابش میبره چیکار کنم درست بشه وقتی هم گوش به حرفش ندیم قهر میکنه دیگه حرف نمیزنه تا خواستش عملی بشه 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️‍🩹
ممیکنم همچنین برای شما، دختر شما هم تو نه ماهگی اینطوری بود؟ پسر من اصلا نمیذاره من ببخشید حتی برم د ...

هي خواهر الانم همينه دخترم ١٨ماهه هست ببخشيد پشت در دستشويي نشسته منتظر من ... واقعا دلم بعضي وقتا تنهايي ميخواد از بش ميچسبن بهم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
فقط خودمونو باید کنترل کنیم.قبل اینکه سرشون داد بزنی از خودت بپرس آیا من از جای دیگه دلخورم یا واقعا ...

ممنونم 

ولی منظورم دعوا کردن بچه ها باهمدیگس 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

فقط خودمونو باید کنترل کنیم.قبل اینکه سرشون داد بزنی از خودت بپرس آیا من از جای دیگه دلخورم یا واقعا ...

واقعا ماهايي كه دوتا بچه داريم مغزم قفل ميكنه تنها كارم داد ردنه اون لحظه هيچ ارامشي به ذهنم نميرسه هنگ ميكنم كارهاي خطرناك انجام ميدن 

با مادر شدن ادم خیلی تغییر میکنه 

درسته سخته. ولی خب ارزششو داره 💓 

قدر نعمتی که داریو بدون 

منم دوست داشتم بچه هام اختلاف سنیشون مثل بچه های شما باشه. ولیدفعلا که قسمتم نشده

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من مادریم ک همش در حال کار کردن دو تا بچه بزرگ دارم من مادریم ک از پنج صبح تا ۱۱ شب بیدارم من مادر ...

اتفاقا ما اينجاييم تا بهم كمك كنيم و دردودل كنيم و سبك بشيم .... شما يك مادر نمونه اي و مهرباني عزيزم خودت رو دوست داشته باش قربونت برم .... شما تنها نيستي مثل شرايط شما تو دنيا فراوان هست فقط بايد طرز فكرمونو عوض كنيم بايد شاد باشيم ميدونم سخته باور كن منم شرايطم سخته كسي كمك حالم نيست و همسرمم تازه شغلشو عوض كرده با دوتا بچه كوچيك از صفر داريم شرو ميكنيم فقط اميدتو از دست نده توكلت به خدا باشه همه چي به موقش درست ميشه گلم

سلام منم یه پسر دو سال و پنج ماهه دارم و سه ماهه باردارم پسرم خیلی لوس و بامزه ولی اصلا قابل کنترل ن ...

گلم تو اين سن حس مالكيت دارن و همه چيو براي خودشون ميدونن فقط بايد با ارامش باهاش برخورد كني حواسشو پرت كني الان خيلي لذت ببر دخترت به دنيا بياد دنيات تغيير ميكنه همه حواست ميره پي دخترت براي من الان اينطوري شده 

گلم تو اين سن حس مالكيت دارن و همه چيو براي خودشون ميدونن فقط بايد با ارامش باهاش برخورد كني حواسشو ...

اسی جان من نینیم معلوم نشده هنوز ولی خدا از دهنت بشنوه دختر باشه چون عاشق دخترم 😍

اخ حواسش پرت نمیشه حتی اگه مهمونی بره توجه ای به مهمونی نداره گریه میکنه گوشی میخواد 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️‍🩹
ممنونم  ولی منظورم دعوا کردن بچه ها باهمدیگس

در این مورد خودم مثل یه موجود زحمتکش تو گل گیر کردم🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ممنونم  ولی منظورم دعوا کردن بچه ها باهمدیگس

برای کاهش تنش های موجود می توانید موارد زیر را به انجام برسانید:

1. الگو بودن والدین برای کودک
  2. برقراری عدالت بین دو طرف سنگ شکن
  3. پرهیز از قضاوت سریع و سرزنش کودک
  4. آموزش بیان درخواست از دیگران بدون پرخاشگری
  5. طرفداری نکردن از طرفین دعوا و بی طرف ماندن و همدلی به جای شکایت
  6. آموزش مهارت های حل مسئله به کودکان با نمایش عروسکی و کتاب داستان

چرا ما نباید در دعواهای بین کودکان دخالت کنیم؟

به این خاطر که در این دعوا ها کودک یاد میگیرد تا با اختلاف سلیقه دیگران در جامعه برخورد کند. و با پشت سر گذاشتن این مرحله در زندگی قابلیت هایش را تقویت می کند.

اسی جان من نینیم معلوم نشده هنوز ولی خدا از دهنت بشنوه دختر باشه چون عاشق دخترم 😍 اخ حواسش پرت نمی ...

مداد رنگي و دفتر ببر مشغول بشه يا اسباب بازي جديد تهيه كن يا اگرم گوشي ميدي بازي زبان انگليسي بده يچي ياد بگيره