2777
2789
عنوان

خانومهای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 75 پست
تکوناش درد اوره؟ یا مثل این ی چیزی داره تو وول میخوره ادم دلش خود میره... تاریخ زایمان کی دادن بهت؟ ...

اره خیلی درد اوره

جدیدنا وول میخوره

تازه همشم نگرانم میگم اذیت نباشه.

بسلامتی عزیزم

من هنوز نگفته بهم

آخر همان شد که نباید میشد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم سه ماه مونده تا زایمانم نترس اونقد وحشتناک نیست که دیگه بچه نیاری هم بچه رو بذارن بعلت یادت می ...

من که انشالله همین دوتا صحیح سالم بیان دیگه بسمه 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
خلفی پشته بچه جلو قدامی پدر آدم درمیاد جلوعه و بچه راحت پشت

برای من تو غربال چیزی نگفت بهم 

فقط طول سرویکس رو تو برگه زده ۳۷ 

اینو میدونم ک جفتم پایین نیست ولی نمیدونم از کدوم مدله😐

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

وقتش بشه چطوری باید بفهمیم منم 33هفتم نمی‌دونم از کجا باید بفهمم وقتشو😐 البته من دو قلو دارم سزاری ...

دل دردمثل پریودی البته درددخترپسرباهم فرق داره پسردردش خیلی گرمه میگیره ودخترنه میگیره ولت میکنه بعدشمادوقلویی آبجی من۳قلوداشت۳۴هفته زایمان کرد اون آبجیم دوقلوداشت تا۳۷رسیدن ان شاالله که سروقتت بدنیابیاد

پسر عزیزم

ویارت چیه گل

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!