2777
2789
بعضی حرفا خنجرن ک ب ادم میزنن😞

بهش گفتم من روز اول گفتم نمیام تو خونه مادرت وقتی طلاهامو دادم برای رهن خونه یعنی نمیام گفت منم بهت قول ندادم ببرمت تو قصر

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ببین اگرم خوب بشه زندگیت پر چالشه.. اگه عاشقی شاید بتونی فرصت بدی. ولی اگه واقعا ارامش میخای باید جد ...

تا جایکه میدونم زیاد مشاور رفته لا ب لای حرفاش متوجه شدم

حالا برای اعتیاد بوده یا افسردگی نمیدونم ...

حتی میگف تهران هم مشاور رفتم 😔

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ب گفته خودش گف بعد از کمپ هشت ساله نمیکشم اما خو چند ماه پیش گف ترامادول بخورم خیلی بیحالم گفت ...

ببین همسر من مرده ازش پرسیدم 

مرد ها هم و بهتر میشناسن

باز بنظرم کارت درسته،یه چیزی گفت این بود مرد زنش و ول میکنه ولی مواد و نه ،بنظرم وقتی خسلی راحت بهت دروغ میگه عذاب وجدان الکی داری و حتما طبیعیه

ببین همسر من مرده ازش پرسیدم  مرد ها هم و بهتر میشناسن باز بنظرم کارت درسته،یه چیزی گفت این ب ...

چی بگم والا اولا ک‌فقط‌قمارش بود اعتیاد قبلیشو چند وقت پیشا متوجه شدم..

ایشالا ک تصمیمم درست باشه و بجا 

برام دعا کن🥺

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇