2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پا رو دلت بزار کاش منم تو عقد جدا میشدم در صورتی که شوهر من نه معتاده نه اهل قمار و مواد و مشروب خیلی سالمه ولی من دارم وسایلمو جمع میکنم که برم 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

حالا یه مردم ک خیانت نمیکنه با کارای دیگه زنشو عذاب میده 

دقیقااا شانس منه بدبخت

یکیم ک اخلاق داره و‌مهربونه و خیانت نمیکنه اینطور😭

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
چقدر خدا دوست داشته که الان به نتیجه طلاق رسیدی خداروشکر کن واقعا  قبل از عروسی قبل از بچه دار ...

اره حساس مختلف زیاد دارم

ی بار خشمگینم از دستشون

ی‌بار عذاب‌وجدان‌دارم یاد اشکاش میوفتم

ی بار نارحت وضع خودمو ایندمم 

خیلی حسای بدیهههه خیلی😭

پا رو دلت بزار کاش منم تو عقد جدا میشدم در صورتی که شوهر من نه معتاده نه اهل قمار و مواد و مشروب خیل ...

پس مشکلشش چیه عزیزم؟؟؟

اول گفتن بیشفعالی داشته بعد گفتن‌نوار مغز گرفتیم‌مشکلی نداره و‌افسردگی  و همون اعتیاد ب‌قمار و ...

یعنی اعتیاد به موادو ترک کرده؟ 

ببین گلم بعضیا واقعا ادم ازدواجی نیست. همین شوهرت به درد ازدواج نمیخوره.. بهشم بگو همون تنها زندگی کن. الان به نفع اونم هست جدا بشید . فردا یه بچه هم میارید اونم بیچاره میشه.. هم شوهرت هم خودت همش عذاب وجدان دارید. حالا که اینقد منطقی هستید . جدا بشید هر کی بره سراغ زندگیش. حالا مگه ازدواج مهمه.. نشد تنها زندگی کنه

یعنی اعتیاد به موادو ترک کرده؟  ببین گلم بعضیا واقعا ادم ازدواجی نیست. همین شوهرت به درد ازدوا ...

اره شش ماه کمپ بوده چندسال پیش و ب گفته خودش هشت سال‌پاک..

دقیقا مشاورم بهش گف ی مشکلاتیو باید مجردباشی حل کنی

شاید اگ خانمت نبود عذابت کمتر بود سر همین قضیه قمارو بدهیات...و حتی بری جلوتر خودت همش بیشتر عذاب میکشی

...من دوس دارم کمکش کنم زنگیمون بسازیم اما میگم ی سال عقد بودیم و این جدایو داره داغونمون میکنه

اگ برم تو زندگی و‌درست نشه و ب قول شما ی بچه بیاد چی کنم..

از نظر اون ک من مقصرم چون میخام جداشم

اما من میگمش بهترین راه همینه

به نظر من جدا شو از عقد برگردی حکم همون دختر مجرد داری  چون اعتیاد هرکسی نمیتونه ترک کنه و مهم ...

اعتیاد قبلیشو ک میگف ترک کرده و نیاز ندیدم بگم...

قمارم میگف انقد دوست دارم از دستت ندم نمیزم سراغش

ک بازم رف😢

ترس از چی شما که ن جهازت خراب شده  ن رفتی که برگشتی مطمئن باش مورد خوبتر برات پیدا میشه

انشالا ک همه خوشبخت شن

اما ی شکست ک تجربه کنی انگار همش‌نگرانی‌و اعتماد نداری ب‌کسی و‌میگی نکنه دوباره ی‌چیزایی نگن و بدتر بشه

خدا ایشالا کمک کنه🙏🏼

عزیزم تاپیک قبلی رو خوندم گناه داره اما اعتیاد داره باور کن زندگیت از اینم بدتر میشه خداروشکر باب ...

اره من خانوادم از اول گفتن جداشو قمار دودمانت ب‌باید میده

اما من من گفتم ترکش بدم و‌درست شه

اما خو موردای دیگ پیش اومد و همینم فک نمیکنم درست شده باشه نمیدونم

نه به نظرم کار درستی می‌کنی طلاق میگیری، آدمی که چیزهای مهم رو پنهان می‌کنه به درد زندگی مشترک نمیخو ...

اره چیزای زیادی ک پنهان شد

مث همون دارو افسردگی و اعتیاد قبلیش

حتی متوجه شدم قبل از عقد با منم ب‌صورت تفننی بازی‌میکرده‌و‌خانوادش گفتن ترک کن ک ب اینجا رسیدیم

شوهر منم مشکلش الکلی بودنشه

کمکش کن ترک کنه اگ بقیه چیزا اوکیه

الکی بودن نهایت بین خودتونه درسته سخته

اما‌نکرانی‌نداری همه چیزت از دست بره

ایشالا باکمک هم بتونه کمترش کنه 🥺