اره مشاورا زیادی رفتم همه مناسفانه میگن جداشو🥺 تو اینزندگی فقط باید حواستباشه کار اشتباهی نکنه خ ...
عزیزم احساسی عمل نکن الان شما تنهای بعد از ازدواج با یک بچه اگر اینکارها ادامه پیدا کنه میخوای چیکار کنی .الان دادگاها پر از کسای که میگن کاش ادامه نمیدادم کاش اعتماد نمیکردم و هزاران ای کاش دیگه در آخر امیدوارم هرچی خیرتون همون بشه
بر نگرد چون اون موقع پشیمون تر از قبل باید طلاق بگیری بر نگرددد این حسا عادی وقتی میخوای جدابشی اما سعی کن قوی باشی و کم نیار برگردی زندگیت رو خراب کردی
من کاملا میفهمت تا خواستم جدا بشم باردار شدم و متاسفانع الان دیگ بخاطر پسرم وایستادم و دارم عذاب میکشم
بعد از اون انقدر با ادم های زیادی اشنا میشی ک دیگ اونو یادت نمیاد
جوانه می رود. ابر می رود. رود می رود؛ برای کمال و دریا شدن. باید رفت و بزرگ شد و البته بزرگ شدن درد دارد🌱🌠
بخاطر ترس از اینده و بعد طلاق همش میخام ی راه پیدا کنم ک درست کنم زندگیو اما انگار نمیشه😞
ترس از چی شما که ن جهازت خراب شده
ن رفتی که برگشتی
مطمئن باش مورد خوبتر برات پیدا میشه
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
میخوای ما بهت بگیم نه طلاق نگیر بمون و بساز وفلان خب این اشتباهه بمونی چند سال بعد با یه بچه تو اتاق ملاقات زندون نشستی یا همه چیزتو از دست دادی آواره شدی پس تردید نکن جدا شو و زندگیتو بساز این مرد ترک بکن نیست از ما گفتن