2777
2789
اره مشاورا زیادی رفتم همه مناسفانه میگن جداشو🥺 تو این‌زندگی فقط باید حواست‌باشه کار اشتباهی نکنه خ ...

عزیزم احساسی عمل نکن الان شما تنهای بعد از ازدواج با یک بچه اگر اینکارها ادامه پیدا کنه میخوای چیکار کنی .الان دادگاها پر از کسای که میگن کاش ادامه نمیدادم کاش اعتماد نمیکردم و هزاران ای کاش دیگه در آخر امیدوارم هرچی خیرتون همون بشه

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مشاورا زیادی رفتم همه مناسفانه میگن جداشو🥺 تو این‌زندگی فقط باید حواست‌باشه کار اشتباهی نکنه خ ...

نه الان احساساتت داره جلو عقلت میگیره.. بهت میگم حتما به حرف مشاورت گوش بدع

بر نگرد چون اون موقع پشیمون تر از قبل باید طلاق بگیری بر نگرددد این حسا عادی وقتی میخوای جدابشی اما سعی کن قوی باشی و کم نیار برگردی زندگیت رو خراب کردی 

من کاملا میفهمت تا خواستم جدا بشم باردار شدم و متاسفانع الان دیگ بخاطر پسرم وایستادم و دارم عذاب میکشم 

بعد از اون انقدر با ادم های زیادی اشنا میشی ک دیگ اونو یادت نمیاد 

جوانه می رود. ابر می رود. رود می رود؛ برای کمال و دریا شدن. باید رفت و بزرگ شد و البته بزرگ شدن درد دارد🌱🌠  
بخاطر ترس از اینده و بعد طلاق همش میخام ی راه پیدا کنم ک درست کنم زندگیو اما انگار نمیشه😞

ترس از چی شما که ن جهازت خراب شده 

ن رفتی که برگشتی

مطمئن باش مورد خوبتر برات پیدا میشه 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بر نگرد چون اون موقع پشیمون تر از قبل باید طلاق بگیری بر نگرددد این حسا عادی وقتی میخوای جدابشی اما ...

عزیزم خب اون بچه هم تو اون زندگی اذیت میشه.. اگه تنها و با بچت باشی که بهتره 

بخدا همچین موردهایی دیدم دور و اطرافم پسره دیگه خونه نمیره میره پارکا می‌خوابه 

عزیزم خب اون بچه هم تو اون زندگی اذیت میشه.. اگه تنها و با بچت باشی که بهتره 

باید شرایط رو برای خودم درست کنم ک بتونم با بچم برم 

به استقلال برسم ک یه چند سالی طول میکشه  تا اخر اینجوری نمیمونه 

جوانه می رود. ابر می رود. رود می رود؛ برای کمال و دریا شدن. باید رفت و بزرگ شد و البته بزرگ شدن درد دارد🌱🌠  

عزیزم تاپیک قبلی رو خوندم

گناه داره اما اعتیاد داره

باور کن زندگیت از اینم بدتر میشه

خداروشکر بابات هست و ازت حمایت میکنه خودتم برای زندگیت بجنگ زندگی که در یک مرد خلاصه نمیشه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

نه به نظرم کار درستی می‌کنی طلاق میگیری، آدمی که چیزهای مهم رو پنهان می‌کنه به درد زندگی مشترک نمیخوره

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰

میخوای ما بهت بگیم نه طلاق نگیر بمون و بساز وفلان خب این اشتباهه بمونی چند سال بعد با یه بچه تو اتاق ملاقات زندون نشستی یا همه چیزتو از دست دادی آواره شدی پس تردید نکن جدا شو و زندگیتو بساز این مرد ترک بکن نیست از ما گفتن

حست طبیعی هست. بلاخره بهش علاقه داری. چه بیماری داره؟

اول گفتن بیشفعالی داشته بعد گفتن‌نوار مغز گرفتیم‌مشکلی نداره و‌افسردگی 

و همون اعتیاد ب‌قمار و اعتیاد گذشتش 

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇