2777
2789
عنوان

تولدمه😄❤️

90 بازدید | 15 پست

سلام (:

امروز تولدمه و یک سال دیگه بزرگتر شدم

میشه «19» سالم🙃

کلی خواسته و آرزو دارم که تا الان نسبی به بعضی هاش رسیدم ولی هنوز چیزای زیاد خوبی هست که باید برام اتفاق بیفته تا یه من قوی تر ساخته بشه🙂

آرزو میکنم خیلی زود نه تنها من بلکه هر کسی که خواسته و آروزی قلبی ای داره از ته دلش قهقهه بزنه

و این یعنی شیرینی رسیدن😄

قطره‌های کوچک آب اقیانوس بزرگ را می‌سازند و دانه‌های کوچک شن ساحل زیبا را؛ لحظه‌های کوتاه شاید بی ارزش به نظر برسند، اما زندگی را می‌سازند

✨🤍🌱😊

تولدت مبارکا باشه... امیدوارم ارزوهات خاطره شن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک عزیزم💖

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

تولدت مبارک عزیزم😍❤️  ان‌شاءالله عاقبت بخیر بشی🥺

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️