2777
2789
عنوان

همش میخام دوباره برگردم و زیر طلاق بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 76 پست
خب‌ینی‌به‌زور‌عقد‌کردی؟ تا‌الان‌که‌تنور‌داغه‌‌سریع‌طلاق‌بگیر اگه‌بچه‌دار‌بشی‌اونوقت‌بچه‌هاتم‌بی‌پد ...

نه ب زور عقد نکردم

اما از قبل عقد تو این سایتا شرط بندی بود

و از قبل بدهی داشت

و‌رفتیم‌جلوتر بدهی بیشتر میشد ک جبران کنه بدهی قبلیشو و هی تکرار میکرد

تا تعهد گرفتیم و بعد چن وقت دوباره تکرار کرد و ..

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته عصن راحت نیس این مشکل عجیب چی بود افتاد تو زندگیم😭

خب‌علاقه‌ای‌نداری‌بری‌دنبالش؟

بازیگری،‌تأتر،‌هنر‌های‌تجسمی

آخه‌اگه‌طلاق‌بگیری‌‌مشکل‌ممکنه‌زیاد‌داشته‌باشی

نگران‌نباش

سنت‌کمه‌‌میتونی‌دوباره‌ازدواج‌کنی:)

خب‌علاقه‌ای‌نداری‌بری‌دنبالش؟ بازیگری،‌تأتر،‌هنر‌های‌تجسمی آخه‌اگه‌طلاق‌بگیری‌‌مشکل‌ممکنه‌زیاد‌داش ...

فعلا ب چیزی فکر نمیکنم ک‌برم دنبالش

تو این وضعیت بد گیر‌کردم

نه‌واقعا‌تاپیکاتو‌خوندم‌فهمیدم‌ طلاق،طلاق‌و‌طلاق...

خوندی مشکلاتمو؟؟

من خودم نظرم اینه ادما باهم بسازن اما خب ی جایی انگار دیگ نمیشه و‌تلاشت ب تنهایی کافی نیس😔

اره تو سایت های شرط بندی بود بعد نه ماه از عقدم متوجه شدم داروها افسردگی میخوره و قبلن ب مواد ...

خوب کردی خواهر جان. فقط به این فکر کن این مرد پدر بشه. با نون حروم و مشکلات رفتاری. اگه فقط خودت بودی و قید مادر شدن میزدی مهم نبود. 

خوب کردی خواهر جان. فقط به این فکر کن این مرد پدر بشه. با نون حروم و مشکلات رفتاری. اگه فقط خودت بود ...

اره دقیقا ی بار ب خانوادمم گفتم مگ قید بچه رو‌بزنم و بیخیال خودم برم ببینیم درست میشه یان 😔

خیلی سخته عصن راحت نیس این مشکل عجیب چی بود افتاد تو زندگیم😭

این مشکل عجیب نیست اگر درست و منطقی تصمیم بگیری

وقتی عجیب میشه که ببینی می دونستی باید چی کار کنی ولی نکردی و حالا مشکلاتت دویست برابر شده

اره دقیقا ی بار ب خانوادمم گفتم مگ قید بچه رو‌بزنم و بیخیال خودم برم ببینیم درست میشه یان 😔

درست نمیشه. جاری احمق من با برادر شوهرم دوست بود. اون موقع تریاکی بود. الان دو تا بچه دارن، مردک بی وجود شیشه می‌کشه. با وضع مالی بد و دوتا بچه حسرت به دل. هر سری می‌ره کمپ. وقتی برمیگرده از اول...

این مشکل عجیب نیست اگر درست و منطقی تصمیم بگیری وقتی عجیب میشه که ببینی می دونستی باید چی کار کنی و ...

منظورم این بود ک تو ذهنم علت طلاقو شاید مثن خیانت و جنون و اخلاق عصبی مرد و دست بزن و چیزای دیگ میدیدم اما فک نمیکردم این مشکل بیاد و انقد جدی باشه متاسفانه😞