2777
2789
عنوان

مامانای مهربون میشه کمک کنید...

90 بازدید | 10 پست

سلام.عزیزان من پسرم ۶سالشه..هفتع ی پیش که رفته بود پیش دبستانی اونجا تو شلوارش جیش میکنه و من رفتم واسش لباس بردم و خلاصه آوردمش خونه.و البته اشتباه کردم که دعواش کردم..😔😔😔

الان تو خونه همش میپرسه فردا که رفتم کلاس جیش نکنم؟

انگار همه ی فکر و ذکرش شده جیش نکردن و کردن..

وقتیم میره کلاس اینقدر استرس داره که توی ۳ساعتی که داخل کلاسن، معلمشون اینو ۴ یا ۵ دفه میبره توالت...همش میترسه نکنه یهو جیشش بیاد...

میدونم خودم کارو خراب کردم و نباید دعواش میکردم..ولی الان بنظرتون چیکار کنم که استرسش از بین بره؟؟

الهی.....

ای جونم. این دفعه که گفت فردا تو کلاس جیش نکنم بهش بگو اکه بکنی هم مشکلی نیست.همه بچه ها ممکنه تو مدرسه جیش بکنن.

می تونی یه دست لباس اضافه بذاری تو کیفش که خیالش راحت باشه

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی..... ای جونم. این دفعه که گفت فردا تو کلاس جیش نکنم بهش بگو اکه بکنی هم مشکلی نیست.همه بچه ها ...

گذاشتم...شلوار گذاشتم تو کیفش...ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه؟؟ معلمشونم خسته میشه از بس اینو میبره توالت

صداش بزن دوتایی بشینیم اروم توجیهش کن صحبت کن باهاش

چندین دفه باهاش حرف زدم که اشکال نداره اگه جیش کنی..ولی باید حواست باشه و این چیزا..ولی انگار فراموش میکنه

گذاشتم...شلوار گذاشتم تو کیفش...ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه؟؟ معلمشونم خسته میشه از بس اینو میبره ...

تا یه مدت طبیعیه دیگه.بهش گیر ندین که هی نرو دستشویی بدتر اضطراب میگیره. از معلمش هم خواهش کنید که باهاش همراهی کنه.یواش یواش خودش درست میشه.

اصلا هم نگو حواستو جمع کن و این حرف ها. اصلا در موردش حرف نزن.فقط اگه خودش مطرح کرد بگو مهم نیست و همه بچه ها براشون پیش میاد.مثلا بگو منم کوچولو بودم یه بار تو مدرسه جیش کردم و ...

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

میگن راه رفتن بدون جوراب روی زمین مخصوصاً خاک و چمن و گل بازی و آب بازی و بازی با برگ و تنه درخت ها از این دسته تمرینها. استرس کم می‌کنه 

تنفس عمیق 

بیشتر بخندین و بازی کنیدکه یاد دستشویی نباشه و بهش یادآوری کنید که الانمثلا سه ساعت شده نرفتی دستشویی و تونستی خودت نگه داری  دفعه بعد وقتی رفت دستشویی بگو آفرین چقدر به موقع احساس کردی و خودت کنترل کردی  معلوم دیگه بزرگ تر شدی و حواست جمعتر همیشه نه که حساس بشه گاهی اینجور حرفارو بزن که اعتماد به نفسش برگرده  و بهش بگید قبل رفتن مهد خودش تخلیه کنه 

اگه خاطره دارید از دستشویی خودتون تو بچگی براش بگید  

حتی میشه قبل رفتن یه چیز بدین بخوره و بهش بگید این باعث میشه کامل خودت کنترل کنی و ... و بهش تلقین کنید و بعد از یه مدت که درست شد خوراکی عوض کنید و بعدش بهش بگید اینها خوراکی معمولی بود و همش قدرت تو بود و ...

خیلی ممنونم...حتما انجام میدم❤️❤️❤️

ان شاءالله که زودتر کامل اضطرابش از بین بره 

شمام برا لکنت پسر من دعا کن خدارو شکر بهتر شده ولی مواقعی که هیجانی یا استرسی میشه یکم میاد دعا کن اونم خوب بشه