2777
2789
عنوان

دیروز مثل خر کار کردم😵‍💫😬😡😂

297 بازدید | 24 پست

ببخشید بچه ها عنوان بهتری پیدا نکردم که دلمو آروم کنه،

آقا جریان از این قرار بود که من دیروز مهمون داشتم مادر پدرم و خانواده خواهرم، دامادمون اولین بار بود میومد خونمون من تازه ۶ماهه عروسی کردم خلاصه چشمتون روز بد نبینه ساعت ۸ بود که شروع به کار کردم و مادرمم اومد خونه خوب بود بد نبود ینی به نظر من اصلا نیاز به جاروبرقی و گردگیری نداشت ولی خب کارای دیگه داشتم البته من شاغلم و از شنبه تا پنج شنبه خونه نیستم خلاصه این مامان ما هی گفت اینجارو تمیز کن اونجارو تمیز کن وای دیرکردی وای فلان شد حالا ساعت ۹صبح 😂خلاصه منم به اعصابم فشار اومد و خونسردتر شدم گفتم به همه کارام میرسم نگران نباش😂دیگه فرستادم رفتش و شروع به کار کردم لباس ریختم تو ماشین شست پهن کردم لباسای قبلی رو جمع کردم تخت مرتب کردم کل خونه جاروبرقی و گردگیری یخچال و سولاردم تمیز کردم سرویسارو شستم تراس شستم راه پله رو طی کشیدم سالاد انار جدا درست کردم انار واسه بعد شام جدا دون مردم اردک شکم پر درست کردم قرمه سبزی، مرغ تیکه ای زعفرونی با کنارش آلو برغون ، برنج آبکش کردم میوه هارو شستم گاز پاک کردم شیرینی خریدم تنقلات ریختم رو ظرف آماده کردم خلاصه همه کارامو تا ۲ انجام دادم که پیش مامانم کم نیارم😂بعدم که مهمونا اومدن تا ۱۱سرپا بودم شبم خوب نخوابیدم از خستگی الانم سرکارم خلاصه که پاچه می گیرم حواستون باشه😂

حواسمون به چی باشه؟

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشی 😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

به کامنتاتون که حرف بد بم نزنین😂

منک شخصا حرف بدی نمیزنم

ولی اگ کسی حرف بدی بهت زد فقط گزارش بزن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

منم در این حد یا بیشتر کار می کنم اونم دست تنها . فقط شاغل نیستم . روز بعدش استراحته

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من حاضر م شاغل باشم صدتای اینکارو کنم ولی بچه کوچیک داشته باشی خیلی سخته حتی دستشویی نمیتونی بری&nbs ...

دسشویی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اتاق و مرتب کردی تا میری یه کار دیگه رو انجام بدید میبینی اتاقو دوباره بهم ریخته،بعد تو آشپزخونه ای مامان بیا مامان بیا باهام بازی کن 😂😂😂😂😂

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
منک شخصا حرف بدی نمیزنم ولی اگ کسی حرف بدی بهت زد فقط گزارش بزن

خخخخ عزیزم شوخی می کنم استیکر خنده هم گذاشتم کلا تاپیکم با فاز فان ادغام کردم البته مهمون و کارام واقعی بودن

دسشویی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اتاق و مرتب کردی تا میری یه کار دیگه رو انجام بدید میبینی اتاقو دوباره بهم ریخ ...

حالا بچه من ۱۱ ماهست به مرحله زبون نرسیده ولی پوستم کنده دسشویی برم حموم گریه هلاک میشه باور میکنی گاهی خودمو خیس میکنم😢😢از بس نمیرم

کاربر ۹۵ هستم 
خخخخ عزیزم شوخی می کنم استیکر خنده هم گذاشتم کلا تاپیکم با فاز فان ادغام کردم البته مهمون و کارام وا ...

خداقوت گل جانم خسته نباشی

الهی خواهر منم شاغله روزایی ک مهمون داره بعدش همینو میگه،خدایی سخته برا شماها ک شاغلین 

آره خیلی سخته البته من دیروز وضعم خوب بود مامانم بیشتر بهم فشار اورد کلا یکم عجول و کمال گراست