2777
2789

خانوما من هفته پیش فهمیدم که باردارم قبل از اینکه موعد پریودم برسه . یعنی الان سه هفته و ۶ روزمه . الان امروز روز موعد پریودمه که مسلما پریود نشدم . اما درد های پریودی رو دارم کمر درد و دل درد 😭😭😭

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

طبیعیه استراحت کن 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادیه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
طبیعیه ولی چجوری فهمیدی بارداری انقد زود

هیچ حالتی نداشتم که بفهمم . ولی اولا حسشو داشتم . دوما وقت لیزر داشتم گفتم بزار بیبی بزنم اگه باردار بودم نرم دیگه . بیبی زدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت به یکی از دوستام نشون دادم گفت هاله داره برو بتا بده . بتا دادم ۴۹.۹ بود . دو روز بعدشم باز بتا دادم ۱۹۸.۳ بود

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
اره همینه طبیعبه

تا کی اینجوریه؟؟

عزیزم اصلا نگران نباش.این واکنش طبیعیه بدنته.من تا ۴ماهگی موعد پریودم که میشد درد داشتم.حتی بارداری ...

نه من فعلا که لکه بینی ندارم.

لکه بینی خطرناک نیست؟ طبیعیه؟

اگه اذیتی حوله  رو ی کوچولو گرم کن بذار. زیاد  داغ نکنی شاید خوب نباشه

اتفاقا دراز میکشم پتو رو که میشکم روی ، زیر دلم یکمی دردش کمتر میشه وقتی گرم میشه

طبیعیه فقط سعی کن استراحت کن استرس نداشته باشی دوران بارداری تماما این دردها و استرس ها همراهته و ...

ممنونم عزیزم

واسه ماه اول اگه در حد چن قطره قهوه ای رنگ باشه مشکل نداره

اهان مرسی از راهنماییت