2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا

52 بازدید | 5 پست

سلام.بچه ها من دارم دوره فیشیال میگذرونم.قبلش کارمند بودم اما دخترم که به دنیا آمد گذاشتم کنار تایم کاری ۷/۵تا۴عصر بود.برا فیشیال نزدیک ۳۰تومن خرج کردم دستگاه گرفتم و...حالا شک افتاده به جونم.بنظرتون با کلاس هست کارش؟خواهرشوهرم رفته شده کادر اداری مدرسه غیرانتفاعی که خودش می‌گفت حقوقش چندان نیست اون مدرکش فوق دیپلمه من ارشد خواندم.

منم برم برا کادر اداری یا تدریس غیرانتفاعی باکلاس تره؟ فیشیال باکلاسه؟سروکله زدن با پوست رو دوست دارم آرایشگاه خوبی هم پیدا کردم برا شروع کار.بعدشکه مشتری پیدا کردم می‌خوام خانه فیشیال بزنم و دو نفر هم بیارم برا کاشت ناخن و... کنارم .فقط میگم بنظر باکلاس میاد؟

قبلاً میگفتم کار خوبیه چون تایمش دست خودمه منم دختر کوچولو دارم راحتم درآمد هم نباید بد باشه.با آرایشگاه درصدی کار میکنم ۷۰من ۳۰ اون.نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.