این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوم خانوماااااا طول سرویکس من تو ان تی عالی بود تازه یه قلو باردارم دکترم هم منع نکرد ...
از کجا فهمیدی طول سرویکس کوتاه شده رحمت باز شده ؟
علایم داشت یا سونو دادی
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
عزیزم چند هفته ای؟حقم داری به آدم یکم فشار میاد راستش اینکه چندین ماه هیچکاری نکنه،بخاطر هورمونا هم هست،ولی چه میشه کرد،سلامتی جوجه ها ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست،میخوای انجام بدی و استرس بگیری اصلا ارزش نداره
از کجا فهمیدی طول سرویکس کوتاه شده رحمت باز شده ؟ علایم داشت یا سونو دادی
معجزه شد همون لحظه ای که باز شدم ، اونم چهار سانت، تو مطب بودم برای چک کردن طول سرویکس هفته شونزده همه رو میفرستند، یهو تو مطب کمرم گرفت و حس کردم دارم خیس میشم