2777
2789
عنوان

رابطه جنسی در بارداری دوقلو

6508 بازدید | 96 پست

دوستان شمایی که دوقلو باردارین منع رابطه شدین؟ 

ب نظرتون برای کسی تو شرایط من 

ک خداروشکر طول سرویکسم خوبه موقعیت بچه ها خوبه لکه بینی ندارم خداروشکر هیچ مشکلی ندارم 

چرا باید منع رابطه بشم؟ مگه چند هفته یکبار چ اشکالی داره؟

به دکترت گوش کن ما دکتر نیستیم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم خانوماااااا 

طول سرویکس من تو ان تی عالی بود تازه یه قلو باردارم

دکترم هم منع نکرد 

رابطه داشتیم نمی‌دونم یا چی، طول سرویکس کوتاه شد رحمم باز شد سرکلاژ اورژانسی شدم هفته شونزدهم

حواست باشه ها

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

عزیزم به استرسش اصلا نمیرزه رابطه داشتن حتی اگه بی خطرم باشه همون یذره هم شکمت درد بیاد یا کمرت میترسونت 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
عزیزم به استرسش اصلا نمیرزه رابطه داشتن حتی اگه بی خطرم باشه همون یذره هم شکمت درد بیاد یا کمرت میتر ...

اون سری بزوووور شوهرمو راضی کردم انقد خودش مراعات میکنه من اصلا اذیت نمیشم 🥺

خانوم خانوماااااا  طول سرویکس من تو ان تی عالی بود تازه یه قلو باردارم دکترم هم منع نکرد  ...

از کجا فهمیدی طول سرویکس کوتاه شده رحمت باز شده ؟ 

علایم داشت یا سونو دادی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

عزیزم چند هفته ای؟حقم داری به آدم یکم فشار میاد راستش اینکه چندین ماه هیچکاری نکنه،بخاطر هورمونا هم هست،ولی چه میشه کرد،سلامتی جوجه ها ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست،میخوای انجام بدی و استرس بگیری اصلا ارزش نداره

خانوم خانوماااااا  طول سرویکس من تو ان تی عالی بود تازه یه قلو باردارم دکترم هم منع نکرد  ...

من الان تو ۲۹ هفتم گلم 

از اول دکترم میگفت مراعات کن از. ۱۸ هفته گفت منع رابطه تا اخر. اخه چراا 

شوهرمم انقد میترسه 😒 ولی من خیلیی عصبی و زودرنج شدم کلا کلافم

از کجا فهمیدی طول سرویکس کوتاه شده رحمت باز شده ؟  علایم داشت یا سونو دادی

معجزه شد همون لحظه ای که باز شدم ، اونم چهار سانت، تو مطب بودم برای چک کردن طول سرویکس هفته شونزده همه رو میفرستند، یهو‌ تو مطب کمرم گرفت و حس کردم دارم خیس میشم

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش