2777
2789

طبق تاپیک های قبلیم به قاضی چی بگم تاحکم طلاقموبده تا دوسه ماه پیش دلتنگ بودم الان باورتون میشه سردشدن میگم خدا وسکر که سرزندگی نرفتم یه بچرم بدبخت نکردم کسی که نوزده ماهه سراغ زنشو نگرفته به خاطرننه خواهرعفریتش روبه نظرشماچطورمیشه رسواش کردماشالله قانون خراب شده ای که ما داریم زندگی می کنیم مردسالاریه چطورحق خودموبگیرم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از منم  ماشاالله شما چقدر زیبایی  حیف این روزهاتون نیس  همسرتون رغبتی ب برگشت ...

قربونت بشم من قشنگم شماخودت ماشاالله هزارماشالله همینجوریشم قشنگی  چه برسه به میکاپ، همسرم بچه ننست اگه دوسم داشت هجده ماه بی خبرنمیموند همچین همسری به درد جرزلای دیوارم نمیخوره 

قربونت بشم من قشنگم شماخودت ماشاالله هزارماشالله همینجوریشم قشنگی  چه برسه به میکاپ، همسرم بچه ...

خب بخاطر بچتون باهم کنار بیایین

بیشتر باهم صحبت کنید

لطفا زود تصمیم نگیر

خواهش میکنم ازت

بخاطر بچت بمون

برو پیش مشاور

نذار اون طفل معصوم قربانی یه تصمیم اشتباه شما بشه

هرچند زندگی خودتونه

ولی توروخدا بیشتر فکر کن 

باهم حرف بزنید 

مشکل رو پیدا کنید 

حلش کنید

ولی تصمیم ب جدایی نگیر

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 
خب بخاطر بچتون باهم کنار بیایین بیشتر باهم صحبت کنید لطفا زود تصمیم نگیر خواهش میکنم ازت بخاطر ب ...

آبجی جونم دورت بگردم من بچه ندارم که دوران عقد دارم جدامیشم فداتشم من 😳😳منوباکسی دیگه اشتباه گرفتی یااشتیاه متوجه شدی من تومتنم نوشتم که خداروشکریه بچه بی گناه پایه دنیانذاشت تابه زندگی مابسوزه

آبجی جونم دورت بگردم من بچه ندارم که دوران عقد دارم جدامیشم فداتشم من 😳😳منوباکسی دیگه اشتباه گرفتی ...

اهاااا من فکر کردم میگید بچه دارم و همسرم از منو بچم بی خبره 

چشام کوره بخدا😂😂😂 شرمنده 

خیالم راحت شد

ولی بازم دارم میگم زود تصمیم نگیرین

بلخره یه خاطرات خوشی بین شما و همسرتون بوده

ازش بخواه ک باهم دونفری برید بیرون

باهم صحبت کنید 

و تصمیم بگیرین

تصمیم درست البته 

اهاااا من فکر کردم میگید بچه دارم و همسرم از منو بچم بی خبره  چشام کوره بخدا😂😂😂 شرمنده  ...

خدانکنه گلم دشمنات کورشن اون دهنش مدام بیجاواسه من بازبود به خاطر خانوادش هزاربارمنوانداخت زیرپا من خیلی خانومی کردم هرکی جای من بود دندونای خواهرشو میزد می‌ریخت توشکمش هروقت زر میزد چطورواسه اون لال بود و اینکه چراوقتی خونه بابام بودم برگشت گفت .....خانوادمونخور چطوربه خواهر هرجاییش هیچی نگه این نشد مردزندگی که

خدانکنه گلم دشمنات کورشن اون دهنش مدام بیجاواسه من بازبود به خاطر خانوادش هزاربارمنوانداخت زیرپا من ...

حالا دعوای اصلی سر چیه اجی؟ چیشده که ب این مرحله از نفرت رسیدین؟

حالا دعوای اصلی سر چیه اجی؟ چیشده که ب این مرحله از نفرت رسیدین؟

دخالت خانوادش مهربونم این که منوندید گرفت خیلی واسم سخت بودهمش پشت اپنارومیگرفت توضهرغریب من تنهابودم